Zachte ontspannende dinsdagavond Hatha Yoga met Manon

Tuesday  30 April  2019  8:30 PM    Tuesday  30 April  2019 9:45 PM
Save Saved
Last update 01/05/2019
  1399

Recurring event

Zachte ontspannende dinsdagavond Hatha Yoga met Manon
From 12 Mar 2019 to 12 Mar 2019
Go to the event

Zachte ontspannende Integrale Hatha Yoga lessen.
Wat is Integrale Yoga?
Integrale Hatha Yoga is een rustige vorm van yoga.
We beginnen de les met enkele momenten van rust om de aandacht naar onszelf te brengen. Daarna volgen enkele zachte yoga houdingen die voor ieders lichaams type geschikt zijn en die enige tijd worden aangehouden om ze vervolgens af te wisselen met momenten van ontspanning. Zo merk je de uitwerking in het lichaam op en leer je weer heel bewust hoe je lichaam aanvoelt. Zo ervaar je waar je bijvoorbeeld nog spanning vasthoud en leer je hoe je de spanning weer bewust kan leren loslaten. Door dit te oefenen zal je merken dat je in het dagelijks leven hier ook bewuster van zal zijn en uiteindelijk makkelijker kunt loslaten.
Naast de yoga houdingen worden er ook ademoefeningen gedaan om bijvoorbeeld het lichaam te voorzien van extra zuurstof en meer energie vrij te laten komen.
De les sluiten we altijd af met een begeleide meditatie met verschillende thema’s met als doel lichaam en geest tot rust te brengen en verdere verdieping voor innerlijke ontwikkeling.
De yoga houdingen bevorderden uiteraard ook de lichamelijke gezondheid door het soepel en sterk te maken, maar het leert je ook om weer te houden van je lichaam. Je gaat grenzen onderzoeken en daar mee leren omgaan. Je gaat weer leren om te luisteren naar het zachte fluisteren van je lichaam zodat het niet meer hoeft te schreeuwen.
Matjes, meditatiekussens en dekens zijn aanwezig. Kom in makkelijk zittende kleding. Neem een grote handdoek of een eigen matje mee en eventueel een bidon met water. Als je het leuk vindt mag je na de yogales een kopje thee blijven drinken.
Proefles altijd gratis/ Losse les €11,50/5 Strippenkaart €50,-/ 10 Strippenkaart €95,-/ Maandabonnement (vaste plek gegarandeerd) €34,-.
Wil je een keertje een proefles volgen? Stuur dan een Whatsapp naar tel 06-24917817 of mail naar liefdevolyoga@gmail.com

yoga
Nearby hotels and apartments
Starts in about 20 hours · 6–14°C Partly Cloudy
Voorweg, Zoetermeer, Zuid-Holland, Nederland
Starts in about 20 hours · 6–14°C Partly Cloudy
Voorweg, Zoetermeer, Zuid-Holland, Nederland
Event from momoyoga.nl