Yin Yoga & Live Muziek (Volgeboekt)

Friday  15 March  2019  8:00 PM    Friday  15 March  2019 10:00 PM
Save Saved
Last update 16/03/2019
  475

Zangeres Martine Wolkers en yogadocente Josette Jimmink bundelen hun krachten om je een unieke, ontspannen en prachtige workshop te bezorgen. Tijdens de 2-uur durende yin yoga les zul je ontspannen en ruimte creëren in lichaam en geest. Tijdens de diverse houdingen in deze les zal Martine de gevoelige snaar raken met haar prachtige stem en op bepaalde ‘rust’ momenten live liedjes ten gehore brengen die helemaal in het teken staan van de ontspanningshouding waarin je op dat moment in zit.
Een heerlijk moment om in een ontspannen staat van zijn te komen, even een moment voor jezelf, versterkt door de diepgang en gevoeligheid die de live gezongen liedjes daaraan toe voegen, begeleid op de rustgevende klanken van de piano.
De yoga is toegankelijk voor iedereen, dus je hoeft geen ervaring te hebben. Deze bijzondere yoga-belevenis maak je niet vaak mee en is een intense ervaring blijkt uit de reacties van de vorige edities!
Advies; trek warme kleding aan en neem een extra dekentje. Het is warm in het Slot, maar door de ontspanning koel je sneller af.
Geef eventuele blessures graag even aan ons door via info@bewussst.nl
€ 30,00 per persoon
* Reserveer en betaal voor de workshop
** Korting voor RIJK Sport leden
*** Mocht je onverhoopt niet kunnen geef dit dan 24- uur van tevoren aan ons door, zodat we nog andere mensen blij kunnen maken met jouw plekje

music sports workshop yoga
Nearby hotels and apartments
Slotplein, Schagen, Noord-Holland, Nederland