Workshops Googlicious: SEO Basics - Ads - Analytics

Thursday  13 December  2018  6:00 PM    Thursday  13 December  2018 9:30 PM
Save Saved
Last update 14/12/2018
  1

Recurring event

Workshops Googlicious: SEO Basics - Ads - Analytics
From 13 Dec 2018 to 17 Jan 2019
Go to the event

Beter scoren in Google? In deze serie van 3 trainingen verkrijg je inzicht in zoekmachineoptimalisatie (SEO), adverteren in Google (SEA) en Google Analytics. Een praktische leergang waarin we aan de slag gaan met ingebrachte websites en cases van de deelnemers. De trainingen zijn ook los te volgen.
Aanbieding: bij inschrijving voor de hele serie ontvang je 50,- korting!
Zoekmachines bepalen de manier waarop we ons door de digitale wereld bewegen. Google is hierin veruit de belangrijkste met een marktaandeel van ongeveer 95% in Nederland. Door goed te ranken in Google kun je dus een enorm publiek bereiken. 7 van de 10 Google gebruikers kijkt niet verder dan de eerste vier zoekresultaten. Het optimaliseren van je website is daarom een must.
13 december (SEO)
In de workshop SEO Basics leer je hoe je je website beter vindbaar maakt voor zoekmachines, zodat klanten je makkelijker kunnen vinden. Welke zoekwoorden moet je gebruiken? En hoe moet je zorgen dat je vindbaar bent voor deze woorden? Je zult leren dat de SEO van je website valt of staat door vier belangrijke pilaren: de techniek, de content, linkbuilding en social. Daarom is het onmisbaar om een brede kennis van SEO te ontwikkelen en de juiste strategie te bepalen.
10 januari (SEA)
De workshop Google Ads geeft je praktisch inzicht in het verhogen van je website’s zichtbaarheid en vindbaarheid via Google Adwords. Concreet wordt duidelijk hoe je een campagne kunt starten en kunt optimaliseren, om zo effectief online klanten te bereiken.
17 januari (Analytics)
Google Analytics, dé tool om inzicht te krijgen over de bezoekers van je website. Door de statistische gegevens op een effectieve wijze te analyseren kun je hierop inspelen om zo je online marketingdoelen te verhogen. Maar hoe zet je deze tool effectief in? In de Workshop Google Analytics verkrijg je praktisch inzicht in de meest belangrijke rapporten. Concreet wordt aangedragen hoe en welke statistieken je dient te analyseren, zodat je opgedane inzichten direct toe kunt passen in het verhogen van de conversie van je website.

workshop