Workshop Power of the Mind

Saturday  20 April  2019  2:30 PM    Saturday  20 April  2019 5:00 PM
Save Saved
Last update 21/04/2019
  7906

BRAENWORKS ACADEMY WORKSHOP: POWER OF THE MIND
Deze workshop draait om 'zelf-leiderschap' en de kracht van onze geest. Als creatieve ondernemer moet je van alle markten thuis zijn, en het is niet altijd makkelijk om de brug te slaan tussen passie en commercie. Ervaar jij een 'blokkade' om geld te verdienen met wat jij het liefste doet?
Ons onderbewustzijn is voor 90% verantwoordelijk voor ons gedrag, patronen, blokkades en emoties. Onder leiding van gecertificeerd RTT therapeut Sandra de Gelder gaan we een kijkje nemen in jouw onderbewustzijn. We gaan onderzoeken welke blokkades jij hebt om succesvol te zijn en geld te verdienen met jouw passie. Welke overtuigingen houden jou tegen bij het ontwikkelen van van je hoogste potentieel?
Je geest als zakenpartner
Een van de meest voorkomende belemmeringen voor succes is dat we niet weten hoe we met onze 'geest' moeten samenwerken. Het is de beste zakenpartner die we ooit zullen hebben. Om er goed mee te leren samenwerken, moeten we begrijpen hoe het werkt, zodat we het kunnen trainen om precies dat te bereiken wat we willen. En sterker te staan in onderhandelingen bijvoorbeeld.
Money blocks
Geld verdienen? Daar heb je het liever niet over, je stelt graag je creativiteit en idealen centraal! Maar bereik je dan wel echt wat je wilt? We willen allemaal impact maken. Een duurzaam business model is daarbij essentieel. Beperkende overtuigingen over geld zijn universeel. Er zijn een aantal veel voorkomende overtuigingen over geld die stuk voor stuk allemaal verworven zijn - we zijn er nooit mee geboren. Het goede nieuws is dat we alles wat we verwerven ook weer los kunnen laten. Je gaat het ontdekken in deze workshop.
Workshop topics
- Mind facts: hoe ons brein werkt
- Beperkende overtuigingen over geld verdienen
- Toegang tot het onderbewuste met (zelf-)hypnose
- Groepshypnose
* Onderzoek jouw beperkende overtuigingen om werkelijk succesvol te zijn als ondernemer
* Herprogrammeer je mind
* Installeer nieuwe versterkende overtuigingen
Rapid Transformational Therapy (RTT) is een innovatieve methode gebaseerd op hypnose, waarmee je diep in jouw onderbewustzijn geprogrammeerde overtuigingen en patronen kunt herkennen en doorbreken. Zo maak je de weg vrij voor jouw hoogste potentieel. Het is een wetenschappelijk onderzochte methode en is 100% veilig. Het is geen ervaring waarbij je niet meer weet wat je doet; je gedachten worden naar een andere frequentie geleid waarbij je in direct contact kunt komen met je onderbewustzijn. Een ontdekking!
We dagen je uit om jezelf opnieuw te programmeren. Durf jij het aan?
Workshop facilitator Sandra de Gelder was jaren werkzaam als marketing manager bij een groot uitgeversconcern en is inmiddels full time RTT gecertificeerd hypno therapeut. Vanuit haar praktijk in Amsterdam helpt ze cliënten op weg naar hun hoogste potentieel.

business workshop
Nearby hotels and apartments
Spring House
De Ruijterkade, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Spring House
De Ruijterkade, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Event from eventbrite.nl