Workshop Portretfotografie

Saturday  12 January  2019  1:30 PM    Saturday  12 January  2019 5:30 PM
Save Saved
Last update 13/01/2019
  986

Portretfotografie is één van de mooiste vormen van fotografie. Weinig dingen geven meer voldoening dan als je echt ‘de essentie’ van iemand weet te vangen in een foto. Als je foto een verhaal vertelt dat bij mensen een reactie losmaakt. Maar hoe doe je dat?
In deze workshop leer je dat in de eerste plaats door te leren kijken. Wie staat er voor je? Waar gaat het om in de foto die je moet gaan maken? Wat is het verhaal dat jouw beeld moet gaan vertellen?
Je leert over de interactie van licht en schaduw met je onderwerp. Wat voor soort licht versterkt je beeld? Hoe vind je dat licht? Kun je het zelf maken? Is het in de omgeving aanwezig?
Je leert ook hoe hoe je de persoon voor de lens laat poseren. En hoe je als fotograaf de gewenste reactie uit die persoon krijgt. Hoe je een connectie maakt die leidt tot het beeld dat je zoekt.
En we gaan het hebben over compositie. Waar plaats je iemand in je beeld? Welke rol speelt de achtergrond? En, belangrijk, welke rol speelt de door jou gekozen lens?
Meer informatie over de workshop vind je op de website (via tickets). Hier kun je je ook aanmelden.

workshop photography
Nearby hotels and apartments
Rotterdam, Netherlands
rotterdam, netherlands
Rotterdam, Netherlands
rotterdam, netherlands
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.