Hoe je medewerkers het beste uit zichzelf leert halen en impact maken!

Hoe je medewerkers het beste uit zichzelf leert halen en impact maken!
Image from eventbrite.nl
Thu 12 September 2019
Thursday 12 September 2019
10:00 AM - 5:00 PM
Ended

Make People Matter & Business Work
Hoe je effectief richting geeft aan het potentieel en de impact van mensen 


Stel je eens voor dat je meer voldoening haalt uit je werk omdat jij medewerkers betrokken houdt, helpt kansen te benutten en verantwoording laat nemen over hun groei en resultaat.

Stel je eens voor dat je energieker en effectiever bent omdat jij de juiste strategieën ontwerpt voor de juiste werk condities.

Je vraagt je misschien af “dat klinkt allemaal heel erg goed, maar hoe is het toch mogelijk dat na jaren van proberen dit nu ineens wel binnen handbereik ligt”


The Playmakers maakt het onmogelijke, mogelijk

Wij hebben een succesvolle integrale benadering ontwikkeld gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, gezond verstand en praktijk ervaring. In tegenstelling tot energie slurpende veranderingstrajecten, het introduceren van happy peppie tests en awards gaan wij voor iets dat écht is en bovenal werkt.

Deze aanpak helpt je de juiste condities scheppen voor een werkklimaat waar medewerkers vol energie werken vanuit de bedrijfsessentie, intrinsiek gedreven zijn en geweldige resultaten behalen. Een aanpak met directe impact op werkeffectiviteit, tevredenheid en de aantrekkelijkheid van het bedrijf.


Succesverhalen van klanten en deelnemers

Olivier Heyning - Ceo Lumicks BV The Playmakers hebben met hun nieuwe kijk op het sturen van performance onze ambitie meer betekenis gegeven. Zij leerden bespreekbaar te maken wat ertoe doet waardoor onze medewerkers het beste van zichzelf geven.

Linata Rutgers - Directeur Verzuim & ZoJouw aanpak om tot de essentie van het bedrijf te komen heeft veel inzichten opgeleverd waardoor ik nog beter kan samenwerken en iedereen effectiever kan laten zijn in het dagelijkse werk. 

Hans den Heijer - Senior Media Relations VodafoneZiggo - Jos is bevlogen, professioneel en boeit iedere minuut. Hij is zeer ervaren met een moderne kijk op o.a. bedrijfsvoering, werkcultuur, leiderschap en onderlinge samenwerking. Dagelijks herinner ik me de persoonlijke waardevolle sessies van Jos en ook zijn passie en humor! Jos biedt de juiste handvatten voor de meest positieve werksfeer voor ieder bedrijf met frisse en waardevolle inzichten voor werknemers voor het beste onderlinge werkresultaat. 


Neem deel aan de Experience dag en ontdek de sleutelprincipes!

Met duizenden vlieguren op de teller in performance en talentontwikkeling breng ik Jos van Snippenberg, initiator en founder van The Playmakers, deze nieuwe aanpak nu ook naar een breder publiek. Het is namelijk de hoogste tijd dat mensen gezien en behandeld worden als bronnen van potentieel, tot hun recht komen als de aandrijver voor geweldige resultaten in het werk. 

Wat ga je beleven? 

In deze ééndaagse experience word je meegenomen op welke manier je mensen leert het beste uit zichzelf te kunnen halen. Het is een rollercoaster aan kennis, inzicht en ervaring die direct toepasbaar is in de praktijk. Je ontmoet ook Peter Hoogeveen, specialist in HR- en organisatieontwikkeling, auteur van het management boek Business Aikido, mensen mens en bevlogen aikidobeoefenaar.

  • Je doet kennis op hoe je een sterk fundament legt voor effectievere talent en prestatieontwikkeling.

  • Je maakt kennis met het "Playzone" concept en krijgt per onderdeel een theoretisch kader aangereikt. 

  • Je experimenteert hoe je de essentie van het bedrijf duidelijker en sprekender maakt.

  • Je ervaart het effect van blokkades in de interactie tussen mensen en hierin te bewegen.

  • Je reflecteert op de sleutelfactoren die jouw talent activeren en de invloed van de werkcontext hierop.

  • Je ervaart de impact van het voeren van een waarde dialoog. 

Wat is het resultaat?

Je zet door het ervaren van de Experience met onder andere beelddenken en business aikido een eerste stap op weg naar een volwaardig Playmaker. Je neemt tenminste 3 handvatten mee die jou direct profijt gaan opleveren in de praktijk. 

Boek nu jouw early bird ticket én ontvang direct een gratis kompas t.w.v. 75,- euro


765 Views - 13/09/2019 Last update
business
Utrecht
europalaan, utrecht, 3562ks, GE, Netherlands

Event from
eventbrite.nl

Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event

Nearby hotels and apartments

europalaan, utrecht, 3562ks, GE, Netherlands

Browse other venues in Utrecht
Discover now


Discover more events in Utrecht
Discover nowUtrecht
europalaan, utrecht, 3562ks, GE, Netherlands

Event from
eventbrite.nl


Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event
  1. Utrecht
  2. THE PLAYMAKERS
  3. Hoe je medewerkers het beste uit zichzelf leert halen en impact maken!
 
 
 
 
Your changes have been saved.