Wobbelyoga viert feest!

Wednesday  24 April  2019  11:00 AM    Wednesday  24 April  2019 5:00 PM
Save Saved
Last update 25/04/2019
  1207

Wobbelyoga bestaat 2 jaar!???? En dat gaan we vieren op het Eetbaar Eiland in samenwerking met Jeugdland|Maakland????
We nemen de Playground op woensdag 24 april mee voor een te gekke dag.
Kom je ook?
???? Om 11.00 uur organiseren we een speciale peuterles. Het Eetbaar Eiland is dan nog lekker rustig en samen kunnen we op Wobbelyoga avontuur. Nadat we gewobbeld hebben maken we zelf limonade van ingrediënten uit de tuin ????
???? Vanaf 13.00 uur kan iedereen komen spelen op de Playground. Om 14.00, 15.00 uur en 16.00 uur geven we feestelijke mini lessen voor 4 jaar en ouder.
Extra leuk... de Playground ligt op het Eetbaar Eiland en de naam zegt het al. Hier vieren we feest met lekkers uit de natuur. Je kunt deze middag tussen 14.00 uur en 16.00 uur je eigen feestelijke Pluksoep✨ maken!
???? Jeugdland|Maakland is een natuurspeeltuin in Amsterdam Oost. Een heerlijke plek voor kleine en grote avonturiers. Je kunt er spelen in de grote speeltuin maar ook hutten bouwen op Fort Plankensteijn. Bij warm weer kan er volop met water gespeeld worden????
En zie je een pauw rondlopen?! Dat kan kloppen want er wonen hier heel veel dieren. ???????????? De Playground ligt deze middag op het Eetbaar Eiland. Hier groeien prachtige bloemen, kruiden en groenten waar elke week lekkere dingen mee gemaakt worden????????????????
???? Meedoen aan de lessen en je eigen Pluksoep maken is helemaal gratis. Opgeven is ook niet nodig. Je kunt deze middag komen wanneer jij dat wilt en blijven tot Jeugdland|Maakland sluit. Wil je je eigen Pluksoep maken zorg dan wel dat je tussen 14.00 en 16.00 langskomt. Dan staat de soeppan voor je klaar.
???? Als het regent kan ons feestje helaas niet doorgaan. We houden je op deze pagina de komende weken van alles op de hoogte.
???? Vragen of meer weten? Mail dan even naar info@wobbelyoga.nl

nightlife
Nearby hotels and apartments
Jeugdland Amsterdam
Valentijnkade, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Jeugdland Amsterdam
Valentijnkade, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland