Werkschependag 2019

Thursday  30 May  2019  10:00 AM    Thursday  30 May  2019 4:00 PM
Save Saved
Last update 23/05/2019
  298

Een prachtig jaarlijks terugkerend evenement op Hemelvaartsdag (30 mei) met modelschepen die radio bestuurd zijn en dan met name gericht op de zogenaamde 'werkschepen'. Tijdens 'Werkschependag' komen modelbouwers van (werk)schepen bij elkaar om hun model tentoon te stellen en om er mee te varen.
Elk jaar is er een andere modelbouw club in Nederland die dit evenement organiseert bij hen op de vereniging. Dit jaar is de Algemene Modelbouw Vereniging Zevenkamp (AMVZ)de organisator. Vereniging MBVH (Model Boten Vereniging Hoogvliet) assisteert de AMVZ hierbij.
Het evenement zal dit jaar op 30 mei plaatsvinden bij de club Model Boten Vereniging Hoogvliet, welke is gelegen in park De Heerlijkheid aan de Herikweg 7 in Hoogvliet, waar de vereniging over een mooi vaarwater beschikt, compleet met een clubgebouw.
Er worden ongeveer 100 modelbouwers verwacht uit het gehele land met hun werkschepen, welke variëren van klein tot heel groot. Onder werkschepen wordt o.a. verstaan sleepboten en duwboten maar ook offshore schepen en ander type werkschepen, denk daarbij aan boeienleggers of kraanschepen.
Mensen met een model(werk)schip die erbij willen zijn kunnen zich inschrijven bij de organisator, stuur dan een email aan mirjams@amvz.nl (inschrijven voor 15-05).
Toegang voor bezoekers is geheel gratis net als parkeren wat direct naast park De Heerlijkheid kan gebeuren.
???????? Klik op de foto voor meer informatie

photography
Nearby hotels and apartments
Herikweg 7, 3193 KC Hoogvliet, Nederland
3193 kc, hoogvliet, nederland
Herikweg 7, 3193 KC Hoogvliet, Nederland
3193 kc, hoogvliet, nederland