Wereldverhalen met Alexandra van Dongen

Wednesday  13 March  2019  2:00 PM    Wednesday  13 March  2019 3:00 PM
Save Saved
Last update 14/03/2019
  558

Op woensdag 13 maart organiseert het Servicebureau Onderwijs&Cultuur Wereldverhalen met Alexandra van Dongen voor de bewoners van de Reyerheem en inwoners van Ridderkerk van 14.00-15.00 uur in Ontmoetingsplein Reyerheem Ridderkerk.
Wereldverhalen met Alexandra van Dongen
Kunsthistorica Alexandra vertelt haar persoonlijke verhaal over de verrassende geschiedenis van schildersdorp Rijsoord. Wist u dat tussen 1888 - 1914 vele buitenlandse kunstenaars naar Rijsoord kwamen om te schilderen? Alexandra neemt een schilderij van haar overgrootmoeder mee, de Rijsoordse Mientje van Nes.
Deelname
Wilt u naar deze activiteit komen? Leuk! Aanmelden vooraf is niet nodig. U bent van harte welkom op de dag zelf. Deelname is gratis.
Cultuur Dichtbij Ridderkerk
Wereldverhalen met... is onderdeel van ‘Cultuur Dichtbij’, een samenwerkingsverband tussen de Reyerheem, Gasterij de Ontmoeting van de Riederborgh en het Servicebureau Onderwijs&Cultuur waarbij inwoners uit Ridderkerk elkaar ontmoeten via diverse cultuurdisciplines. Cultuur Dichtbij wordt mogelijk gemaakt met de steun van de Stichting Fonobori.
Cultuur Dichtbij, een middag waarbij oude verhalen herleven en nieuwe herinneringen gemaakt worden. Kijk voor meer informatie op www.onderwijs-cultuur.nl/cultuurdichtbijridderkerk.nl

culture
Nearby hotels and apartments
Reyerheem
Torenmolen, Ridderkerk, Zuid-Holland, Nederland
Reyerheem
Torenmolen, Ridderkerk, Zuid-Holland, Nederland