WelBewust in Je Kracht

Saturday  16 February  2019  9:00 AM    Saturday  16 February  2019 1:00 PM
Save Saved
Last update 17/02/2019
  1760

Waarom deze workshop?


Vermijd je vaak nieuwe situaties, en blijf je liever veilig in je comfort zone?
Voel je vaak minder capabel dan andere en ben je bang dat je het niet aan kan?
Haal je zelf vaak naar beneden en maakt bij voorbaat al een excuus dat het niet zal gaan?

Zaterdag 16 februari om 09:00 uur organiseren wij WelBewust in je Kracht. Het workshop duurt tot ongeveer 12:00 / 13:00 uur. Deze bijeenkomst is gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Deze keer staat het onderwerp faalangst centraal.

Tijdens deze bijeenkomst wordt er op een interactieve manier aan de hand van opdrachten, ervaringsverhalen en bewezen theorieën stil gestaan bij het belang van zelfvertrouwen en hoe jij je faalangst kunt overwinnen.

De kosten voor deze workshop bedragen 35 euro.

Wat kun je verwachten?
De kennis die we met je zullen delen is gebaseerd op positieve psychologie en cognitieve gedragstherapie. Deze theorieën worden veel gebruikt in de klinische psychologie en hebben bewezen zeer effectief te zijn in het ontwikkelen van het positief zelfbeeld.

Daarbij gebruiken we het model “COMET” waarin je inzicht krijgt over de invloed van je gedachten, fysiologie en focus op je zelfvertrouwen.

We combineren theorie met interactieve oefeningen en persoonlijke ervaringen. Daarbij zullen we een stappenplan gebruiken om het werken naar meer zelfvertrouwen overzichtelijk, duidelijk en haalbaar te maken.

Als aanvulling op je deelname zal iedere participant een gratis e-boek krijgen (t.w.v. 25 euro) met daarin informatie over websites, oefeningen, apps en allerlei theorieën om aan jezelf te blijven werken.

Locatie
Het event wordt zaterdag 16 februari om 09:00 georganiseerd op DOK030 in Utrecht Overvecht. De locatie is goed te bereiken met Bus 3 naar Overvecht en anders 15-20 minuten fietsen vanaf het centrum.

Adres: Pretoriadreef 88, 3564 BK Utrecht

CONTACT US
Heb je nog vragen of wil je wat meer informatie? Neem dan contact op met Anna Visser via het telefoonnummer 06-45 66 90 19 of stuur een email naar info@welbewustpsycholoog.nl en dan helpen we je graag verder!

workshop
Nearby hotels and apartments
Pretoriadreef 88
88 Pretoriadreef, Utrecht, 3564, UT, Netherlands
Pretoriadreef 88
88 Pretoriadreef, Utrecht, 3564, UT, Netherlands
Event from eventbrite.nl