Web Accessibility Live - 2019

COVID-19: many events have been canceled or postponed, please check with the organizer the event status.
Web Accessibility Live - 2019
Image from eventbrite.com
Thu 10 October 2019
Thursday 10 October 2019
10:00 AM - 5:30 PM
Ended

Web Accessibility Live - 2019


#WAL2019

Na de succesvolle voorgaande edities organiseren wij dit jaar wederom, in samenwerking met onze partner Stichting Accessibility, een gloednieuwe versie van het Web Accessibility Live event! 

Programma

We trappen de dag af met een inspirerende keynote van Rik Vera. Rik inspireert organisaties van over de hele wereld en zal ons voorbereiden op 'The Day After Tomorrow'. Tijdens zijn keynote ontdekken we hoe het gedrag en de behoeften van onze klanten de leidraad zijn voor onze organisaties en welke rol technologie daarin moet spelen.

Gedurende de daaropvolgende paneldiscussie leren we wat er nodig is om digitale volwassenheid te bereiken voor onze organisaties. Na een heerlijke lunch starten er 's middags drie verschillende tracks; een commerciële track, een publieke track en een technische track. 

Commerciële track - in deze track kom je er o.a. achter hoe de Americans with Disabilities Act (ADA) het Europese bedrijfsleven beinvloedt en zul je daarnaast ervaren hoe slechtzienden het internet gebruiken.

Publieke track - ben jij o.a. benieuwd naar de algehele status van overheidsinstanties in Nederland ruim een jaar nadat het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid van kracht is gegaan? Dit en meer in de publieke track.

Technische track - het toegankelijk maken van pdf's en documenten blijft voor veel organisaties een groot probleemstuk. In de technische track leer je hier o.a. meer over.

Na de verschillende tracks krijg je in het middagprogramma ook de gelegenheid om al jouw vragen rondom toegankelijkheid neer te leggen bij de experts op dit gebied. Er worden verschillende Q&A sessies met deze experts georganiseerd rondom de volgende onderwerpen; Technisch, Beleid, ADA / Accessibility Act, Pdf's & documenten en Processen. 

Na een laatste motiverende keynote, sluiten we de dag af met een gezellige borrel wat jou volop de kans geeft om te netwerken en kennis op te doen van mede-organisaties.

* Meer details en exacte tijden van de verschillende sessies volgen snel.

Dagvoorzitter

Dit jaar zal Marelle van Beerschoten de dag voorzitten. Marelle is een gedreven ondernemer in de digitale wereld; gegrepen door de snelle ontwikkeling van technologie en gedreven om het verschil te maken met invloedrijk werk. Als eigenaar van Digital Shapers, inspireert ze mensen om creatiever naar digitale veranderingen te kijken en hun mindset op dit gebied te vergroten.

Locatie

Dit jaar vindt het evenement plaats op een nieuwe locatie; De Woonindustrie in Nieuwegein. De locatie is goed bereikbaar met het OV (de tram vanaf Utrecht Centraal stopt 6 keer per uur voor de deur) en er is een groot openbaar gratis parkeerterrein voor de deur met meer dan voldoende parkeerplaatsen.

Kaarten

Net zoals vorig jaar wordt de opbrengst van de kaartverkoop geschonken aan een goed doel dat zich inzet voor het bevorderen van toegankelijkheid. De kosten voor een ticket zijn €99,95 per stuk.

Betalen via factuur?
Het is mogelijk om te betalen via factuur. Heeft jouw factuur een speciale toevoeging nodig? Stuur dan a.u.b. een email naar beneluxmarketing@siteimprove.com en geef duidelijk aan wat er op de factuur vermeld moet worden.


Heb je vragen over het evenement, neem gerust contact op met Sacha Lamers: sls@siteimprove.com.

122 Views - 11/10/2019 Last update
food business
De Woonindustrie
Symfonielaan 1, Nieuwegein, 3438 EW, Utrecht, Netherlands
Event from
eventbrite.com

Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event

Nearby hotels and apartments

Symfonielaan 1, Nieuwegein, 3438 EW, Utrecht, Netherlands

Browse other venues in Nieuwegein
Discover now


Discover more events in Nieuwegein
Discover nowDe Woonindustrie
Symfonielaan 1, Nieuwegein, 3438 EW, Utrecht, Netherlands
Event from
eventbrite.com


Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event
  1. Nieuwegein
  2. Web Accessibility Live - 2019
 
 
 
 
Your changes have been saved.