Walking Football bij OSC

Wednesday  20 March  2019  9:30 AM    Wednesday  20 March  2019 11:30 AM
Save Saved
Last update 21/03/2019
  858

Recurring event

Walking Football bij OSC
From 20 Mar 2019 to 20 Mar 2019
Go to the event

Op woensdag 20 maart en 15 mei kunt u deelnemen aan de twee kennismakingsbijeenkomsten voor Walking Football. Dit project is een samenwerking met OSC, de buurtsportcoaches voor Nijmegen Noord en de HAN om te kijken of er voldoende animo is om een echt Old Stars team op te gaan zetten. Tijdens de kennismaking krijgt u uitleg van een ervaren trainer. Zoals de naam doet vermoeden, mag er bij deze tak van sport alleen gelopen worden met de bal.
Het Walking Football is speciaal voor wat oudere mensen. Heeft u in het verleden altijd actief gevoetbald, bent u herstellende of bent u opzoek naar een nieuwe sport? Dan is Walking Football echt iets voor u! U kunt op de beide dagen langskomen, we starten om 09:30 uur met een koffie en thee in de kantine van OSC. De activiteit duurt tot 11:30 uur en daarna is er nog tijd om na te praten onder het genot van een kop koffie of thee.
Iedereen is van harte welkom voor deelname, en ervaring in de sport Walking Football hoeft u niet te hebben. Wat heeft u nodig op deze kennismakingsbijeenkomst?
Sportieve kleding en voetbalschoenen of schoenen geschikt voor kunstgras.
U mag zich opgeven door een mail te sturen aan spark@onsgezondheidserf.nl of een aanmeldformulier uit de lentekriebel programmaboekjes in te vullen en in de betreffende boxen te deponeren. De boekjes zijn te vinden in de dorpshuizen van Slijk-Ewijk en Oosterhout en in de wachtkamers van ONS gezondheidserf

sports soccer american football
Nearby hotels and apartments
Kruidenstraat, Nijmegen, Gelderland, Nederland
Kruidenstraat, Nijmegen, Gelderland, Nederland