Voorlichtingsavond zwangerschap en bevalling

Tuesday  12 February  2019  7:30 PM    Tuesday  12 February  2019 9:30 PM
Save Saved
Last update 13/02/2019
  363

Recurring event

Voorlichtingsavond zwangerschap en bevalling
From 12 Mar 2019 to 12 Mar 2019
Go to the event

In samenwerking met eerstelijnsverloskundigen, kraamzorgorganisaties en VieCuri is er maandelijks een voorlichtingsbijeenkomst over zwangerschap en bevallen. Het is een informele bijeenkomst, waarbij je in kleine groepen informatie krijgt over verschillende aspecten rondom de zwangerschap en het bevallen in het Geboortecentrum. De avonden zijn het meest geschikt voor aanstaande ouders die tussen de 28 en de 32 weken zwanger zijn.
Er is een rondleiding in het Geboortecentrum waarbij je meer te weten komt over de samenwerking tussen de verschillende hulpverleners op het gebied van verloskundige zorg en de kraamzorg. Als de zorg het toelaat, kun je ook diverse ruimtes bezichtigen. Er is veel ruimte is om je vragen te stellen en met de andere aanwezigen over onderwerpen van gedachten te wisselen.
De avond is voor alle aanstaande ouders, ongeacht waar je in behandeling bent. De voorlichting vindt maandelijks plaats op dinsdagavond en begint om 19.30 uur (tot 21.00-21.30 uur).
Het is een kleinschalige bijeenkomst (circa 50 aanstaande ouders) in een informele setting, waarbij genoeg ruimte is om je vragen te stellen en met elkaar over onderwerpen van gedachten te wisselen. De avonden zijn het meest geschikt voor vrouwen en hun partner die tussen de 28 en de 32 weken zwanger zijn.
Waar?
De avond vindt plaats in het Geboortecentrum Noord-Limburg (Professor Gelissensingel 20, 5912 JX Venlo), ingang Spoedpost/Geboortecentrum. Volg de borden 'voorlichting geboortecentrum' en neem de lift naar de derde bouwlaag.
Meld je aan op www.geboortecentrumnoordlimburg.nl

education
Nearby hotels and apartments
Professor Gelissensingel, Venlo, Limburg, Nederland
Professor Gelissensingel, Venlo, Limburg, Nederland