Verrijk je leven, leer mediteren

Sunday  16 June  2019  10:00 AM
Save Saved
Last update 17/06/2019
  44886

Wil je (leren) mediteren, wil je het wel eens onderzoeken of proberen in een relaxte sfeer? Dan ben je op zondagochtend 16 juni welkom op een prachtige plek in Stedum, goed bereikbaar met de trein. We kijken naar verschillende technieken en gaan daar ook echt mee oefenen.

Geschikt voor beginners, maar ook als je ervaren bent en behoefte hebt aan inspiratie en ondersteuning van een groep.

Meditatie heeft twee functies: het kalmeert onze drukke geest en vervolgens helpt het ons om in onszelf meer helderheid te vinden. Met meditatie kunnen we onszelf ondersteunen om meer in het moment te blijven en om met meer rust en wijsheid naar onszelf en naar onze omgeving te kijken. Dat klinkt vaag en lastig meetbaar, maar op deze ochtend zal je merken dat er een groot verschil is tussen 'afgeleid' zijn of 'in het moment' zijn.

Op deze ochtend nemen we tijd om te experimenteren en uit te wisselen. Alles in ontspannen sfeer en met ruimte voor eigen inbreng en ervaringen. Alle vragen, kritiek en twijfels zijn daarbij welkom.

Carel Braak is een ervaren meditatieleraar met een brede achtergrond in o.a. IT en journalistiek. Sinds tien jaar richt hij zich vooral op mindfulness en meditatie.

Kosten: 40 euro, voor studenten, minima en jongeren 15 euro
Informatie en aanmelden: carel.braak@oceaan.org / 06 41845282

philosophy workshop yoga
Nearby hotels and apartments
De Heemen in Stedum
Bedumerweg 43, Stedum, 9921, Groningen, Nederland
De Heemen in Stedum
Bedumerweg 43, Stedum, 9921, Groningen, Nederland