Valentijnsdiner

Valentijnsdiner
Image from hetrijkvandekeizer.nl
Fri 14 February 2020
Friday 14 February 2020
6:00 PM - 11:00 PM
Ended

Lovexlens
Valentijnsdiner op vrijdag 14 februari 2020 bij
het Rijk van de Keizer in Amsterdam
Ken je dat? Die krakende hersenen omdat je iets origineels moet bedenken voor je geliefde met Valentijnsdag? Wij in ieder geval wel.
Daarom organiseren wij op vrijdag 14 februari een liefdevol Valentijnsdiner voor jou en je geliefde, zodat jij niet hoeft na te denken en wij lekker de rest voor je doen. Wat een luxe hè! Geen dank, graag gedaan. ツ Tickets zijn hier te koop!
Menu € 37,50
De keuken bedenkt iedere maand een verrassingsmenu met zoveel mogelijk biologische-, lokale- en seizoensproducten met unieke smaakcombinaties. Dit alles vind plaats op een unieke, historische (buiten) locatie in Amsterdam Nieuw-West. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid o
p loopafstand.
Ticket hier te koop
Tijden
Vanaf 18.00 uur gaan de deuren open om de locatie te bekijken en eventueel al bij te kletsen met een hapje en drankje aan onze bar met een open keuken. Om 19.00 uur gaan we met zijn allen te gelijk aan tafel en zullen er verschillende gangen geserveerd worden. Verwacht einde is rond 23.00 uur.
Verliefd, verloofd, getrouwd
Leuk om weer eens terug te komen na zoveel jaren? Of juist als jullie hier nog gaan trouwen? Hoe leuk is het dat je Valentijnsdag viert op de plek waar je elkaar straks het ja-woord geeft? Of gewoon omdat je elkaar de allerleukste vind en diegene wilt verrassen? Of omdat je al jarenlang bevriend bent en je beste vriend of vriendin wilt verrassen? Iedereen is welkom om bij ons aan te schuiven.
Iets te vieren?
Wil je meer lezen over de keuken van het Rijk van de Keizer? Of misschien wil je onze menukaart bekijken ter inspiratie? Of misschien wil je lezen welke leveranciers wij gebruiken? Kijk dan ook eens op onze website bij de
keuken
.

1156 Views - 15/02/2020 Last update
food
joris van den berghweg 109
het rijk van de keizer, amsterdam, noord-holland


Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event

Nearby hotels and apartments

10 Avenue du compagnonnage, Avignon, 84000, France

Browse other venues in Zaandam
Discover now


Discover more events in Zaandam
Discover now


joris van den berghweg 109
het rijk van de keizer, amsterdam, noord-hollandAre you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event
  1. Zaandam
  2. Valentijnsdiner
 
 
 
 
Your changes have been saved.