Uitgebreide training mindfulness start-datum 10 mei

Friday  10 May  2019  10:00 AM    Friday  10 May  2019 12:30 PM
Save Saved
Last update 18/04/2019
  378

Mindfulness Uitgebreide Training
Data:
10, 17, 24 Mei en 7, 14, 21, en op 5 Juli de laatste 2 sessies samengevoegd van 10.00 uur tot 15.00 uur incl. gezamenlijke lunch.
De andere sessies zijn van 10.00 uur tot 12.30 incl gezamenlijke lunch.
Er kan niet separaat op 1 sessie worden ingeschreven, deze training heeft gedurende de 8 sessies een opbouw in praktijk en theorie
Uiterste inschrijfdatum: Tot 2 weken voor aanvang van de training.
Begeleiding: Geestelijk verzorger: Raadsvrouw Wilma Geerdink | Mindfulness trainer in de MBSR/MBCT traditie
Omschrijving conferentie:
Bij mindfulness gaat het om het trainen van je aandacht. Het beheren van je aandacht en het ontwikkelen van een open en accepterende houding ten opzichte van jezelf en je omgeving. Bewust zijn van wat er in jou en om je heen gebeurt.
Deze uitgebreide training in Mindfulness bieden wij aan als 8 ochtenden. Deze uitgebreide training is bedoeld voor mensen die willen leren om moeilijke situaties en (lichamelijke en geestelijke) pijn beter te hanteren. In deze mindfulness training worden meditatietechnieken geleerd. Het doel is dat deelnemers leren automatische reactiepatronen los te laten, waardoor klachten als angsten, neerdrukkende gedachtenpatronen, stress en chronische pijn beter hanteerbaar zijn. Tussen de bijeenkomsten gaat het oefenen als ‘huiswerk’ door. Hierdoor kan mindfulness beter in het leven geïntegreerd worden.

food sports
Nearby hotels and apartments
Vormingscentrum Beukbergen
Amersfoortseweg, Zeist, Utrecht, Nederland
Vormingscentrum Beukbergen
Amersfoortseweg, Zeist, Utrecht, Nederland