Themaconcert: The Sound of Music

Themaconcert: The Sound of Music
Image from cecilia-online.nl
Fri 31 January 2020
Friday 31 January 2020
8:00 PM - 11:59 PM
Ended

Op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari komt Broadway naar Beeg voor twee avonden muzikaal spektakel, boordevol avontuur, romantiek, glitter, glamour en glorie!
In Café – Zaal Oos Hoes Grevenbicht organiseert het harmonieorkest namelijk de “Sound of Music” concerten – twee indrukwekkende voorstellingen met magische musical- en filmmuziek uit klassiekers als The Phantom of the Opera, Miss Saigon en natuurlijk The Sound of Music. Uiteraard is ook aan de jeugd gedacht: Vikingen en draken vliegen door de lucht in How to Train Your Dragon, we ontdekken de wereld van Narnia en swingen in het rond met sneeuwpop Olaf uit de Disneyfilm Frozen…
Op een groot doek kun je kijken naar de mooiste scènes uit deze bekende musicals en films, terwijl de bijpassende muziek live gespeeld wordt door het orkest. Het orkest krijgt tijdens de concerten bovendien versterking van het Jeugdensemble Cecilia, de C-kids en de Muziekfabriek voor Kids – dat alles onder leiding van dirigent Jos Simons. Speciale gast is sopraan Jenske Wijshoff!
Voor de gelegenheid wordt Oos Hoes omgetoverd tot echt Broadway theater! Trek je mooiste pak aan en laat je fotograferen op de blauwe loper, voordat je met een zak popcorn plaatsneemt in de theaterzaal. Blijf na afloop van het concert ook nog even napraten tijdens de after party in het theatercafé (of, beter nog, waag een dansje op de dansvloer). Uiteraard wordt er gezorgd voor iets lekkers.
Het theater opent op vrijdag haar deuren om 19:30 uur. Het concert begint om 20:00 uur. Op zaterdag begint het concert om 19.00 uur. De deuren gaan open om 18.30 uur.
Tickets kosten 10 Euro (inclusief gratis drankje!) en gaan op 1 december in de verkoop bij Oos Hoes en bij Albert Heijn Scheepers in Grevenbicht.
Zorg dat je er snel bij bent, want de avond van je leven begint bij de Sound of Music!

5124 Views - 01/02/2020 Last update
music
schoolstraat 2
oos hoes grevenbicht, grevenbicht, netherlands


Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event

Nearby hotels and apartments

oos hoes grevenbicht, grevenbicht, netherlands

Browse other venues in Born
Discover now


Discover more events in Born
Discover now


schoolstraat 2
oos hoes grevenbicht, grevenbicht, netherlandsAre you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event
  1. Born
  2. Themaconcert: The Sound of Music
 
 
 
 
Your changes have been saved.