Teken- en schilderles

Monday  15 October  2018  7:00 PM
Save Saved
Last update 16/10/2018
  535

Deze schilder- en tekencursus biedt ruimte om je eigen kunstwerken te maken. Ook helpen we je je techniek te verbeteren, op een andere manier naar (je eigen) kunst te kijken, inspiratie te vinden, en plezier te houden in het proces. Er is een grote hoeveelheid materialen aanwezig: pastelkrijt, (kleur)potloden, oostindische inkt, aquarelverf, olieverf, acrylverf, gouache, etc. Of je nu een realistisch landschap wilt schilderen, een kinderportret wilt tekenen of een ansichtkaart wilt ontwerpen, het kan.

Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. Ben je een beginner dan is het wellicht fijn een opdracht te krijgen die je de beginselen van het tekenen en schilderen aanleert. Ook meer gevorderde kunstenaars zitten soms zonder inspiratie en kunnen de lerares om een idee vragen.

Veel cursisten werken aan een eigen project, waarbij de leraar natuurlijk waar nodig verder helpt. Ga ook gerust eens bij de medecursisten kijken waar ze mee bezig zijn, we inspireren elkaar en moedigen elkaar aan.

Lerares Rini Brakkee is afgestudeerd aan de Rietveld Academie en is al van kind af aan geobsedeerd door alle vormen van creatieve uitingen. Zij heeft in allerlei media gewerkt, o.a. olieverf, houtskooltekeningen, (stopmotion) animatie, keramiek en driedimensionale installaties. Kijken naar, en praten over kunst is haar grote passie.

 

Kosten: €15,- voor een proefles, €210,- voor een tien rittenkaart

Duur: 2,5 uur

Wanneer: elke maandag 19.00 - 21.30 en elke vrijdag 14.30 - 17.00

Inclusief alle materialen (behalve grote schilderdoeken) en kopje koffie/thee 

art painting
Nearby hotels and apartments
Groeten van Marc
Vespuccistraat 35h, Amsterdam, 1057, Noord-Holland, Netherlands
Groeten van Marc
Vespuccistraat 35h, Amsterdam, 1057, Noord-Holland, Netherlands
Event from groetenvanmarc.nl