Tantric Women Temple

Saturday  13 April  2019  2:00 PM    Saturday  13 April  2019 6:00 PM
Save Saved
Last update 14/04/2019
  620

Tantric Women Temple
Lieve en Mooie vrouwen,
TANTRA VOOR EN DOOR VROUWEN
Inmiddels organiseer ik al een tijd vrouwencirkels rond de volle maan, waarin we (voornamelijk) via woorden met elkaar delen. Daarnaast, faciliteer ik tantra workshops voor mannen -en vrouwen, waarin contact met onszelf en de ander via aanraking centraal staan. Deze twee mooie manieren van werken wilde ik dolgraag combineren en het volgende aan jullie aanbieden; een vrouwendag waarin aanraking en tederheid centraal staan, tantrische (massage) oefeningen als zusters onderling.
CONTACT MAKEN MET ONSZELF EN DE ANDER DOOR AANRAKING
Tijdens deze middag zal ik de cirkel begeleiden door een mooie reeks aan oefeningen aan te bieden, zowel in aanraking met onszelf als de ander. Voel hierin zelf op welke uitnodiging je ingaat en welke uitnodiging jij nee zegt. Jouw behoefte tijdens deze dag staat centraal. Fysiek naakt zijn is welkom, maar zeker geen must. Fysiek naakt zijn, kan een hele bekrachtigende manier zijn om jezelf (letterlijk) bloot te geven en je lichaam meer lief te leren hebben, ook de ''moeilijke'' stukjes. Soms, kan het juist ook zo nodig zijn jezelf even niet bloot te geven, maar jezelf juist in te wikkelen in dekentjes. Dit is allemaal welkom!
COME AS YOU ARE
Voor deze dag hoef je geen ervaring te hebben met tantra of massage. Ik begeleid je stap voor stap en samen met de groep en de veilige setting die we samen daarin creëren, dragen we onszelf en elkaar. Wel, is het zo dat in deze workshop de nadruk ligt op verkennen en communiceren via aanraking. Wanneer je niet de behoefte voelt om je hiervoor te openen (om welke reden dan ook), dan is deze workshop misschien niet wat je zoekt en zijn de andere vrouwencirkels misschien meer passend op het moment.
VEILIGHEID EN GRENZEN
We werken met een veilige setting, met duidelijke begrenzing, die we samen aan het begin van de cirkel inzetten. Sensuele -en Seksuele kracht (die ook bij vrouwen onderling aangewakkerd kunnen worden) zijn welkom, maar fysieke seksuele handelingen en uitingen vinden niet plaats in deze tempel.
In mijn visie is dat iets moois dat ook welkom zou kunnen zijn, maar enkel als er langer met één -en dezelfde groep gewerkt wordt, de hele groep zich daar veilig en prettig bij voelt, iedereen ervaring heeft in tantrische verbindingen en een goede kennis van eigen wensen en grenzen.
Ik maak deze tempel graag voor iedereen mogelijk (ook voor degenen voor wie het nieuw en spannend is) en daarom maak ik de keuze om deze avond duidelijk te begrenzen. Als je na de workshop thuis verder wil verkennen en ontdekken hierin staat dat natuurlijk vrij en dit kan mogelijk een mooie aanvulling zijn.
De tempel zal plaatsvinden in een kleine, intieme setting met maximaal plaats voor 20 vrouwen. (en een minimaal van 8 om de workshop doorgang te kunnen laten vinden.)

JOUW INVESTERING
- Budget ticket: 20,-
(Voor alle vrouwen, die om welke reden ook, een laag/geen inkomen hebben op het moment.)
- Regulier ticket: 25,-
- Supporting ticket: 30,-
(hiermee maak je het voor mij mogelijk nog meer werk te doen als dit en jullie helemaal te verwennen, wat ik heel graag doe.)
Mocht je op dit moment helemaal niks te besteden hebben en toch voelen dat je er echt bij mag zijn? Stuur mij een persoonlijk bericht. Dan kijken we samen wat er mogelijk is. Geld zou wat mij betreft geen reden moeten zijn om dit niet te kunnen doen.
Leden van Samudra Yoga and More ontvangen 10% korting op hun ticket.
AANMELDEN
Aanmelden kan door een mail te sturen naar:
pantrajourneys@gmail.com
Vermeld als onderwerp Tantric Women Temple 13 april en als bericht je voor -en achternaam en bij voorkeur ook je ervaring met vrouwencirkels/tantra en wat maakt dat je er graag bij wilt zijn. Zo kan ik vooraf al met jullie afstemmen.
Er is beperkt plek, dus vergeet niet jezelf op tijd aan te melden via de mail ♥.
MEENEMEN:
Wat neem je mee naar de tempel?
- een eigen mok/kop (er zijn niet veel kopjes aanwezig)
- wanneer je allergieën hebt vraag ik je om je eigen (massage) olie mee te nemen.
- een grote handdoek (voor wanneer we met olie werken) en eventueel een dekentje of sarong om jezelf warm in te houden tussen oefeningen door.
- alles wat voor jou de avond nog fijner maakt zoals iets voor op het altaar of eventueel wat lekkers om te delen
- jouw investering/donatie voor de avond in contant geld
Ik zorg er voor dat er thee, water en wat lekkers aanwezig is.
TIJD
Inloop is om 14.00 uur en om 14.30 uur beginnen we. Dus, zorg er voor dat je er op tijd bent (ben je verhinderd? of kan je de weg niet vinden? bel mij even op: 0612486442).
Mijn intentie is om de middag tussen 17.00 uur en 17.30 uur af te sluiten en hierin kan rekening gehouden worden met wensen en reistijden.
Ik kijk nu al ontzettend uit naar deze mooie tempelavond met jullie ♥!
Je bent heel erg welkom.
In liefde, Madelief

workshop yoga
Nearby hotels and apartments
Samudra Yoga & More
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Samudra Yoga & More
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland