Suzanne Grotenhuis / De Nwe Tijd – 528 Dagen

Suzanne Grotenhuis / De Nwe Tijd – 528 Dagen
Image from grandtheatregroningen.nl
Fri 24 January 2020
Friday 24 January 2020
8:30 PM - 11:59 PM
Ended


Suzanne Grotenhuis / De Nwe Tijd – 528 Dagen
Een grappige en ontroerende theatermonoloog over de tijd nemen om voor iets te zorgen
In ‘528 dagen’ gaat Suzanne Grotenhuis in Rajasthan op zoek naar een kleine witte ezel: Hobnob. Hobnob raakte gewond op een drukke weg in India en werd voor dood achtergelaten. Uiteindelijk komt een gammel busje van hulporganisatie Animal Aid ter plaatse die de ezel meeneemt naar een boerderij. Daar wordt hij wekenlang met liefde verzorgd. Grotenhuis gaat naar hem op zoek. Hoe is het nu met Hobnob? Hoe is het met de mensen die hem hebben gered? Maar vooral; waarom reist iemand helemaal vanuit Antwerpen tot Rajasthan om een antwoord te krijgen op deze vragen? Het resulteert in een grappige en ontroerende theatermonoloog over de tijd nemen om voor iets te zorgen.
Deze kleine witte ezel staat in dit derde verhaal symbool voor de tijd die we nemen om voor iets te zorgen. Hoe lang duurt dat eigenlijk “tijd voor iets nemen”? Maakt tijd iets waardevol? En als dat zo is, hoe komt het dan dat we voor alles zo weinig tijd maken? In een grappige en ontroerende vertelling gaat Grotenhuis in op de vragen die haar bezighouden in de wereld van nu. Een verrassende, prikkelende theatermonoloog die zal beginnen in Rajasthan (India) en vanaf daar zijn eigen weg zal gaan.
‘528 Dagen’ is na haar eerdere werk ‘Zwarte Woud Forever’ en ‘On ice’ het laatste deel uit een drieluik monologen over de zoektocht naar houvast en richting in een wereld die steeds sneller lijkt te gaan.
Credits
van en met: Suzanne Grotenhuis en Adriaan Severins │ tekst: Suzanne Grotenhuis │ tekst coach: Peter De Graef │ coaching: Ineke Nijssen│ geluidsontwerp en live muziek: Adriaan Severins │ lichtontwerp: Sander Salden │ video en scenografie: Alexander Daems | foto: Alexander Daems

5709 Views - 25/01/2020 Last update
photography
Grand Theatre Groningen
Grote Markt 35, 9711 LV Groningen


Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event

Nearby hotels and apartments

Grote Markt 35, 9711 LV Groningen

Browse other venues in Atlanta
Discover now


Discover more events in Groningen
Discover nowGrand Theatre Groningen
Grote Markt 35, 9711 LV GroningenAre you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event
  1. Groningen
  2. Suzanne Grotenhuis / De Nwe Tijd – 528 Dagen
 
 
 
 
Your changes have been saved.