Succesvol Ondernemen & Netwerken in Winterswijk bij Clan-Destino

Thursday  12 July  2018  7:00 PM    Thursday  12 July  2018 10:00 PM
Save Saved
Last update 13/07/2018
  274

Op 12 juli organiseren wij in Winterswijk het leuke event
"Succesvol ondernemen & netwerken" in de Achterhoek op de inspirerende locatie van Clan-Destino met als spreker Frank Rekers 4Human Training, Coaching & Advies
Inhoud Sessie “Volle Kracht Vooruit”
De meeste ondernemers willen graag meer succes. Maar op de een of andere manier lukt dat niet? De kans is groot dat je begin dit jaar vol goede moed bent begonnen en dat de scherpte en je focus aan het afnemen is, of dat je verkoop- en marketinginspanningen niet het gewenste resultaat opleveren, of dat je teveel leeft in de waan van de dag.
Deze avond kan een doorbraak voor jou zijn. Je krijgt in korte tijd de randvoorwaarden aangereikt voor succesvol ondernemen waaronder:
- de essentie van succesvol ondernemen
- hoe je echt verbinding legt
- de gouden regel bij netwerken
- de valkuilen van elke ondernemer
- waarom 70% van de marketingacties mislukken
- praktische tips die je direct kunt toepassen
Als extra krijg je de mogelijkheid te horen om je als ondernemer te laten coachen met subsidie! “Wow, is dat waar? Ja, echt waar”.
Over Frank Rekers
Frank is ondernemerscoach en oprichter van 4Human Training, Coaching & Advies. Sinds zijn 25ste ondernemer en heeft meerdere succesvolle bedrijven geleidt. Zo is hij eigenaar geweest van Xerox Zwolle, van een telemarketing bureau, interim van diverse MKB bedrijven en sinds 15 jaar eigenaar van de 4Human. Hij is toezichthouder, bestuurder, oud-marinier en auteur van het boek ‘van Droom naar Werkelijkheid’. Frank is een ervaren, succesvolle doorgewinterde ondernemer . Als ondernemers heeft hij ook leren omgaan met tegenslagen maar altijd een doel voor ogen. Doelen die hij weet te realiseren. Frank: “Ik gun dat een iedereen het potentieel uit zichzelf haalt en hekel het als ondernemers zich beperken. Daar ga ik je in inspireren en kan ik je bij helpen’.
Over Clan-Destino Bianca Penazzo "Koken met passie!"
Bianca heeft een rijke culinaire ervaring. Haar oma, moeder en zijzelf hebben in Italië een restaurant gerund. De Italiaanse keuken is haar dus met de paplepel ingegoten. Zij stamt niet alleen uit een lange lijn van de Italiaanse kookcultuur, maar ook het bereiden van Italiaanse producten is haar niet vreemd. Haar familie bezat een wijngaard, dieren en een moestuin. Omdat Bianca uit de omgeving van Venetië en Chiogga stamt, is koken met allerlei soorten vis en schelpdieren haar niet vreemd. Kortom, zij kent de keuken en producten als geen ander. Clan Destino is de handelsnaam van het cateringbedrijf van de van origine Italiaanse Bianca Penazzo, die ondertussen al jaren in Winterswijk woont en werkt. Bianca laat een ieder graag genieten van de originele Italiaanse keuken, waarbij sfeer en smaak hand in hand gaan. Clan Destino staat voor een veelzijdige Italiaanse keuken, tradioneel maar juist ook modern, waarbij ook vegetarische of veganistische mogelijkheden zijn.
Waar & Wanneer
Datum: Donderdag 12 juli
Tijd: 19:00-22:00 uur
Locatie: Clan-Destino Laan van Hilbelink 6 7101 WG Winterswijk ( parkeren kan vooraan op het terrein u loopt tussen de gebouwen door het pad in en vindt aan de linkerkant Clan Destino)
Programma
19.30-20.00 uur Ontvangst in de foodhal van Clan-Destino
20.00-20.05 uur Welkomstwoord door Sabine van den Bosch | Ondernemers in Bedrijf
20.05-20.15 uur Welkom door Bianca Penazzo | Clan- Destino
20.15-21.15 uur Sessie Frank Rekers | 4 human | succesvol ondernemen & netwerken
21.15 -21.45 uur Verbindingselement
21.30-22.00 uur Aansluitende Netwerkborrel met hapje verzorgd door Clan-Destino
Zien we je 12 juli tijdens dit interessante programma?
Kom je met ons nog een netwerk boost en toast uitbrengen op een fijne zomervakantie op de prachtige locatie? Jullie zijn meer dan welkom. Gun je een andere ondernemer ook dit event? Laat ons dat dan graag weten.
Zoals Bianca zegt : DESIDERI? CON NOI LE POSSIBILITÀ SONO VIRTUALMENTE ILLIMITATE!
Met ondernemende groet,
Sabine van den Bosch
Regiomanager Ondernemers in Bedrijf Twente | Achterhoek

food business
Nearby hotels and apartments
Laan van Hilbelink 6-12, 7101WG Winterswijk
6-12 laan van hilbelink, winterswijk, 7101
Laan van Hilbelink 6-12, 7101WG Winterswijk
6-12 laan van hilbelink, winterswijk, 7101
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.