Stipe workshop | Verrassende PR

Wednesday  24 April  2019  7:30 PM    Wednesday  24 April  2019 10:00 PM
Save Saved
Last update 25/04/2019
  1179

Een mooi project verdient aandacht van het publiek! Maar hoe zorg je ervoor dat jouw culturele initiatief in de schijnwerpers komt te staan? En welke soort communicatie past het beste bij jouw project en publiek?
Inhoud workshop
Tijdens de workshop leggen we de belangrijkste communicatiemiddelen onder de loep. Is er een verschil tussen het schrijven van een persbericht of een Facebookbericht? Is het nog zinvol om te adverteren of een poster te maken? Of kun je alle publiciteit via social media doen?
De praktijk wijst uit dat goed beeldmateriaal erg belangrijk is, maar waar vind je dat en wat wordt er eigenlijk onder ‘goed beeldmateriaal’ verstaan? Ook kijken we naar de begroting voor de pr, een onmisbaar onderdeel van de planning van een cultureel project.
Na deze workshop kun je zelf een gefundeerde en misschien wel verrassende keuze maken over hoe je de pr gaat aanpakken voor jouw culturele project. De docent is Koen Haringa. Hij geeft regelmatig communicatie-advies aan culturele organisaties, maakt debat-, kunst- of muziekprogramma’s en stond aan de wieg van Welcome to The Village.
Inloop is vanaf 19.00 uur. Meld je aan via de ticket-url. Aanmelden kan t/m 23 april.
Voor meer info zie: https://bit.ly/2PTqHZf

art workshop
Nearby hotels and apartments
Keunstwurk
Noorderweg, Leeuwarden, Fryslân, Nederland
Keunstwurk
Noorderweg, Leeuwarden, Fryslân, Nederland
Event from keunstwurk.nl