SharQ Sessions Live #6 Cedar Spring

Tuesday  12 February  2019  8:00 PM    Tuesday  12 February  2019 10:00 PM
Save Saved
Last update 13/02/2019
  691

Wees welkom bij SharQ Session Live #6 met Cedar Spring
Op dinsdag 12 februari ontvangen we niemand minder dan Cedar Spring. Wegens onverwachte omstandigheden is Joëlle Goercharn helaas verhinderd dus ik ben heel dankbaar dat Cedar Spring deze avond hun prachtige muziek wilt laten horen.
Het sing and songwriter duo maakt Americana en Alternatieve country muziek. Met nieuwe muziek op komst een goed moment om de band te leren kennen.
Ook deze editie mogen we een extra act verwelkomen en wel Johnny Spätzünder. Op geheel eigen wijze zal hij de avond komen openen. Verwacht muzikaal een zeer diverse avond.
Deze keer komen we naar het mooie Venray en geeft Kaffee Met ons onderdak voor de SharQ Sessions Live. Kom s'avonds dus heerlijk genieten van lekkere muziek en een kop koffie of een ander drankje.
Tijdens de SharQ Sessions zetten we elke maand een nieuwe, opkomende of (nog) onbekende artiest in de spotlight. Overdag worden de sessies opgenomen die later online te beluisteren zullen zijn, erna wordt er een introductie podcast opgenomen waarbij de artiest zichzelf voorstelt en in de avonduren zijn er de live sessies die voor iedereen vrij toegankelijk is om de muzikant of band aan het werk te horen.
SharQ Sessions Live is onderdeel van mcsharq.nl en wordt mogelijk gemaakt door Peter Pijnenburg, Davy Abrahams en de Patreons van mcsharq.nl.
Wil jij ook Patreon worden en dit project steunen ga dan naar www.patreon.com/mcsharq en maak met een klein bedrag veel mogelijk! Steunen voor/na de show mag ook!
SharQ Sessions Live is een rondreizend event en zal op diverse locaties in Limburg gehouden worden. Ben je een band/act/singer-songwriter en wil je meedoen, geef je dan nu op via onderstaand mailadres. Aanmelden als locatie of sponsormogelijkheden bekijken neem contact op via info@mcsharq.nl .

music concerts
Nearby hotels and apartments
Kaffee Met
Schoolstraat, Venray, Limburg, Nederland
Kaffee Met
Schoolstraat, Venray, Limburg, Nederland