Salsa solo en ladystyling lessen

Friday  22 March  2019  7:00 PM    Friday  22 March  2019 10:00 PM
Save Saved
Last update 23/03/2019
  423

Recurring event

Salsa solo en ladystyling lessen
From 15 Mar 2019 to 19 Apr 2019
Go to the event

Yes, we gaan in maart weer door met de cuban salsa solo en styling lessen in Heusden!
Vijf lessen vanaf vrijdagavond 15 maart!
19.00 – 20.00 salsa cubana solo gevorderd
20.00 – 21.00 salsa cubana solo beginners
21.00 – 22.20 salsa cubana combinatie solo advanced en ladystyling
*Salsa Solo beginners*
Voor iedereen die graag (Cuban) salsa wil dansen, maar geen danspartner heeft of nog niet zo goed durft! Dan is salsa solo iets voor jou. We dansen los dus je hebt geen danspartner nodig. Zowel dames als heren kunnen meedoen.
Dit is een les voor absolute beginners. We starten helemaal vooraan met de basics en bouwen deze steeds verder uit naar leuke choreo’s op Cubaanse salsa muziek. Op een lekkere losse manier bewegen op heerlijke warme muziek dat is het doel. Dat je alles wat je leert ook uiteindelijk kunt gebruiken als je wel salsa partnerlessen wilt gaan volgen is mooi meegenomen, maar het gaat erom dat je geniet en leert te dansen op gevoel. Dansen maakt je blij dus twijfel niet langer en doe mee!
Na deze lessen kun je door naar solo salsa dansen voor gevorderden.
*Salsa solo gevorderd"
Dit is een perfecte les voor iedereen die al salsa ervaring heeft (of de vijf lessen salsa solo beginners heeft gevolgd), maar die wil leren om vrijer te bewegen op de muziek en die zijn/haar skill set wil uitbreiden met wat Cubaanse flair. Ook in deze les dansen we los dus zonder danspartner. Zowel dames als heren zijn van harte welkom!
We bouwen aan de hand van steeds wat ingewikkeldere passen in een paar weken een superleuke choreo op met een Cubaans sausje. Soms voegen we ook reggeaton toe of Cuban rumba. Naast een uur plezier maken en lekker bewegen leer je meer naar je lichaam te luisteren en op gevoel te dansen in plaats van puur de passen.
Alles wat je leert kun je natuurlijk ook gebruiken in partnerwerk op de dansvloer, het maakt het spel van salsa dansen nog leuker dan het al is. Entonces, vamos a bailar mi gente!! Oftewel, laten we dansen!
*Salsa Cubana combinatieles solo advanced & ladystyling*
Sorry heren, maar dit is een les speciaal voor de dames. Om mee te doen is ervaring met salsa nodig.
In deze les gaan we aan de slag met hoe je op een mooie stijlvolle manier je lichaam kunt gebruiken in de salsa. Het gaat om schouders, heupen, armen, maar zeker ook om een stukje zelfvertrouwen, om jezelf te laten zien op de dansvloer.
Expressie is het sleutelwoord. We bouwen, steeds in een aantal weken, een choreo op die zich hier op richt. Soms met moves uit de reggeaton en rumba.
Met dames onder elkaar is het een veilige omgeving om jezelf een beetje uit te dagen. Wanneer jij er klaar voor bent kun je vervolgens je geleerde moves laten zien op de dansvloer, je danspartners zullen verrast zijn.
Deze les bestaat uit 40 minuten salsa solo advanced en 40 minuten ladystyling. Lekker intensief dus!
**Locatie**
Zaal de Hoeksteen in Hart van Heuze, Pastoor Arnoldstraat 3, Asten-Heusden.
**Kosten**
De Salsa solo beginners en gevorderden cursus kosten € 40,00 voor 5 lessen.
De combinatieles solo advanced & ladystyling kost € 50,00 voor 5 lessen.
**Inschrijven**
Via mail aan anja@abanicoworkshops.nl. Geef ook aan om welke les(sen) het gaat. Je kunt ook op 15 maart bij de eerste les van je keuze inschrijven.
**Gun jezelf het plezier van dansen en ervaar wat het met je doet!**

music
Nearby hotels and apartments
Pastoor Arnoldstraat, Asten, Noord-Brabant, Nederland
Pastoor Arnoldstraat, Asten, Noord-Brabant, Nederland