RMC-Meetup, 13 juni: focus op de toekomst, by Transavia

Thursday  13 June  2019  1:30 PM    Thursday  13 June  2019 6:00 PM
Save Saved
Last update 14/06/2019
  673

De volgende RMC-Meetup komt er alweer aan. Graag nodigen we je van harte uit op het hoofdkantoor van Transavia, op donderdag 13 juni, vanaf 13:30 uur.

Thema: Focus op de toekomst

Programma:
13.30 uur: Inloop gasten
14.00 uur: Welkom door RMC & Transavia
14.05 uur: Trade Marketing
14.45 uur: Future Airline Distribution
15.15 uur: Pauze
15.30 uur: Friendly Eyes: hoe een juiste mindset zal leiden tot meer succes en plezier op je werk en in je dagelijks leven
16.30 uur: Start netwerk borrel
18.00 uur: Einde event
 
Trade marketing gaat over de inzet van ons programma Leading Ladies en de samenwerking die we hierin hebben gezocht met Millstreetfilms voor de Nl speelfilm Singel 39 gepresenteerd door Britt Keunen en Karen Kuhlman = communicatie specialisten, aangevuld door Rachel van Bommel, producent van Millstreetfilms ent Frank Krom de regisseur van Singel 39. Zij willen kort vertellen hoe het script, de film en de samenwerking met Transavia tot stand zijn gekomen.
 
Future Airline Distributie geeft meer uitleg over alternatieve distributiemogelijkheden voor de toekomst en neemt je mee in de visie van Transavia. Sam Gertsen= strategisch partner manager.
 
Friendly Eyes is een workshop door Jackie Readon: Op basis van haar ervaringen uit haar professionele tenniscarrière en haar kennis van mindfulness en meditatie heeft Jackie Reardon de Mindset™-methode ontwikkeld. Mindset helpt je in het focussen van je aandacht en het vergroten van de kwaliteit van je handelingen voor geslaagde samenwerking, heldere communicatie en betere resultaten op de lange termijn. Friendly Eyes: een praktijkgerichte filosofie die leert om te gaan met prestatiedruk, de focus helpt te verbeteren en bovenal leert te genieten van uitdagingen in alle facetten van het leven. Jackie’s methode is niet alleen toepasbaar in de sportwereld, maar ook in business en het dagelijks leven. Een nieuwe manier van denken en hoe je ongeduld, spanning en frustratie kunt omzetten naar zelfvertrouwen en plezier.

Waar:
Transavia Hoofdkantoor
Piet Guilonardweg 15, gebouw TransPort
1117 EE Schiphol Oost

Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, dan vernemen wij dat graag. Annulering dient per e-mail te gebeuren. Voor annuleringen ná 11 juni 2019 of no show zijn wij genoodzaakt om een no show fee van 25 euro (excl. BTW) in rekening te brengen.

Deelname is persoonlijk. Vervanging door een collega is altijd toegestaan en kosteloos. Wij verzoeken u om in dat geval contact op te nemen met de organisatie op info@travmedia.nl.

cinema business workshop
Nearby hotels and apartments
Transavia
Piet Guilonardweg 15, Schiphol, NH, Netherlands
Transavia
Piet Guilonardweg 15, Schiphol, NH, Netherlands
Event from eventbrite.nl