Raggende Manne // Paard, Den Haag [uitverkocht]

Saturday  13 April  2019  7:30 PM    Saturday  13 April  2019 11:00 PM
Save Saved
Last update 19/04/2019
  966

Raggende Manne, de band rond zanger Bob Fosko, bestaat 30 jaar en dat betekent een nieuw album met aansluitend een tour door heel Nederland! Je weet wel, de band van het nummer 'Poep in je Hoofd'. Met de heerlijk chaotische sound die zijzelf omschrijven als 'hectische jazz-punk' komen ze na een veel te lange onderbreking weer terug in hun oude bezetting, aangevuld met gitarist Arnold Smits.
Na een albumstilte van 20 jaar brengt de band op 22 februari een nieuw album 'Alles Kleeft' uit. De band ontstond in 1988 naar aanleiding van een jamsessie waar de VPRO erg enthousiast raakte over de sessie en zond het uit.
De band is nog steeds in staat om actuele onderwerpen op de typische Raggende Manne manier aan de kaak te stellen. Met het mes op de keel op teksten van Bob Fosko over alledaagse, maar ook levensbeschouwelijke onderwerpen, waar de mens in zijn leven tegenaan kan lopen. ‘Moet ik nou echt gaan zitten wachten tot het beter wordt?’. ‘Jij bent hier geweest, alles kleeft’. ‘Dat maak ik zelf wel uit’. ‘Van iets maken word je gelukkig’.
“Het credo van De Raggende Manne was altijd: kijken wat er is. Tijdens de opnamen blijkt pas of hetgeen we doen de moeite waard is. Dus: je kan gaan zitten wachten, maar actie is beter! Het resultaat mag er wezen.” zegt Bob Fosko over het nieuwe album.

music concerts jazz punk
Nearby hotels and apartments
Paard
Prinsegracht, Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Paard
Prinsegracht, Den Haag, Zuid-Holland, Nederland