Potluck Festival 2018

Saturday  14 July  2018  1:00 PM    Saturday  14 July  2018 10:00 PM
Save Saved
Last update 15/07/2018
  65

Het Potluck Festival is een heerlijke dag in het park waarop je niets hoeft, waarop je mee mag doen met allerlei workshops, nieuwe vrienden kan maken, de keuze hebt uit een overvloed aan lekkere hapjes en je heerlijk in het gras van het weer en elkaar kan genieten. Een dag waarop iedereen welkom is, van jong tot oud, en dat helemaal gratis. Dat is het Potluck Festival!
Op zaterdag 14 juli organiseert The Yellow Side of Life samen met Eigentijdse Jongeren in het Griftpark het Potluck Festival. Het doel is om te verbinden, mensen dichter bij zichzelf en bij elkaar te brengen. Te zien hoe mooi andere mensen zijn als alle muurtjes wegvallen. En tegelijkertijd te laten zien dat het helemaal niet veel werk hoeft te zijn om iets groots op te zetten.
❤ Programma ❤
Wat is een Potluck Festival zonder grote potluck, waarbij iedereen iets lekker mee neemt om te eten en te drinken om samen te delen? Dat betekent onwaarschijnlijk veel keuze!
Naast alle ruimte om te doen en laten waar jij zelf zin in hebt, is er ook een programma op het Potluck Festival. Het precieze programma wordt later bekend gemaakt, maar verwacht meerdere rondes aan workshops.
Ook is er dit jaar mogelijk weer een kledingruil. Heb je kleren die je niet meer fijn vindt? Neem ze mee en ruil ze in voor andere kleren die wel helemaal passen bij de jij van nu!
❤ Meedoen ❤
Wees er bij op 14 juli en zet jezelf op aanwezig, dan blijf je op de hoogte van alle nieuws en updates. Meer is er niet nodig!
Neem vooral je vrienden, kinderen, buren en toevallige voorbijgangers mee. Iedereen is welkom, van jong tot oud en samen maken we er een fantastisch feest van. Op de dag zelf ben je ook welkom om bij te dragen door foto's te maken, te vrijwilligen of door workshops muzikaal te begeleiden.
Kinderen zijn van harte welkom! Er is bewust geen apart kinderprogramma, omdat er genoeg is voor ze om zich te vermaken. Ook kunnen ze spelen in de speeltuin, het kleine pierenbadje, in het park, etc.
❤ Gratis entree ❤
Het hele festival is gratis en je kan zonder kosten aan alle workshops meedoen. Er zal de hele dag niets verkocht worden. Waarom gratis? Omdat we graag iets terug willen doen voor onze mooie communities, omdat we willen laten zien hoe mooi het leven is, en om te laten zien dat je ook zonder veel werk of budget fantastische dingen kan neerzetten. Op deze dag werken we alleen met live muziek. De organisatie, workshopgevers, muzikanten en vrijwilligers dragen vrijwillig bij aan dit festival, zonder vergoeding.
Op de dag zelf zal er de mogelijkheid zijn om (mobiel) een donatie te doen. Alle donaties zullen verdeeld worden onder de mensen die het festival mogelijk hebben gemaakt en hebben gedragen.
❤ Locatie ❤
De locatie is het prachtige Griftpark in Utrecht. We zitten helemaal in het uiterste noordwesten van het park, achter de uitzichtheuvel en de kinderboerderij. Afhankelijk van de drukte die dag kan het zijn dat we een ander veld kiezen, of ook op extra velden gaan zitten. Zie ook deze kaart van het park en onze locatie: http://tinyurl.com/zj8lfao
C = het centrale veld waar we zullen gaan zitten met de potluck.
1 = Workshopveld - area 1.
2 = Workshopveld - area 2.
E = Extra velden die we zouden kunnen gebruiken of naar uitwijken.
Verder staan de wc's, dixies en de huge ass speeltuin op de kaart.
❤ Achtergrond ❤
Het Potluck Festival is een bewust minimalistisch opgezet festival, zodat het zonder veel organisatiewerk in een paar weken neergezet kan worden. We werken zonder budget en zonder opbrengsten. Waarom? Om te laten zien dat er geen geld of veel tijd nodig is om iets moois te organiseren. Het doel is om mensen te verbinden en te laten zien hoe mooi mensen kunnen zijn. Het concept is bedacht door Sebastiaan van der Made.
❤ Hoe kom je er ❤
Met het OV:
Vanaf Utrecht CS: neem bus 7 (richting Voordorp) of bus 55 (richting Maartensdijk) naar halte Eykmanplein, of bus 1 (richting Overvecht) naar halte Willem van Noortplein. Zie deze kaart voor de locatie van de bushaltes: http://tinyurl.com/jhxhhmn
Vanaf Utrecht Overvecht kan je er eenvoudig heen wandelen, zie: http://tinyurl.com/hmlmde6
Met de auto:
Het meest nabije adres is Van Swindenstraat 59 in Utrecht. Omdat het zaterdag is, is het rondom het park betaald parkeren. Op zoek naar een gratis plekje? Prettigparkeren.nl biedt uitkomst :). We moedigen het aan om te carpoolen: wil je met iemand meerijden of heb je nog plek vrij in de auto? Laat het vooral weten.
Woon je in Utrecht? Kom lekker op de fiets!
Tot dan in het park!

food nightlife festivals
Nearby hotels and apartments
Utrecht
utrecht
Utrecht
utrecht