Monday  30 November  -1  0:00 AM    0:00 AM
Save Saved
Last update 23/12/2018
  444

Recurring event

Way of the Peaceful Warrior / Full Moon / Mannengroep Eindhoven
From 24 Oct 2018 to 22 Dec 2018
Go to the event

Mannen hebben elkaar nodig en er kunnen niet genoeg redenen zijn om bijeen te komen. Wanneer mannen onder elkaar zijn komen verborgen delen naar boven, delen die we enkel dan kunnen ont-dekken en integreren. Tijdens het samenkomen worden ze verwelkomt zonder oordeel, met liefde en begrip.
Firemakers faciliteren maandelijks twee samenkomsten voor mannen onder de naam 'Way of the Peaceful Warrior': ten tijde van de volle maan en ten tijde van de nieuwe maan.
Beide manen hebben een andere energie. Zo wordt de nieuwe maan geassocieerd met ’het zaad’ ook wel verborgen potentie, een krachtig moment voor een nieuw begin. De volle maan met ’de bloesem’ ook wel vervulling, een hoogtepunt vol kracht en energie met als focus het resultaat, de antwoorden.
Elke volle maan heeft een andere energie, deze energie wordt in het samenkomen meegenomen door hier aandacht aan te geven.
We ont-moeten elkaar vanuit de essentie om zo met elkaar te delen over het leven en te ontdekken wie we werkelijk zijn. De samenkomsten ontstaan door aandacht te geven aan wat gevraagd wordt vanuit de groep of een individu.
Aanmelding via Facebook en email aan harmen@firemakers.nl of berry@firemakers.nl met vermelding van de datum van de cirkel die je wilt bijwonen.
Bijdrage:
De samenkomsten zijn op basis van kosten en donatie.
Kosten: €10,-
Donatie: We vragen om de donatie een rond bedrag te laten zijn van X euro + 1. Die 1 euro als symbool dat de energiestroom niet is gesloten maar er een nieuwe cyclus met nieuwe mogelijkheden start waarbij je het universum vraagt om je te ondersteunen. Deze wordt gebruikt om het werk voort te zetten en nog meer mannen thuis bij zichzelf te laten komen.

Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.