Share
Information
Company

JOUW ALL-DAY HANGOUT
De Waterwolf is een moderne, all-day plek waar Badhoevedorp en omstreken met elkaar afspreekt voor koffie, brunch, lunch, diner of de borrel. Het idee voor de Waterwolf is iets toe te voegen aan Badhoevedorp. Er is hier een enorme potentie in het dorp en de huidige ontwikkelingen van het verdwijnen van de A9, de komst van nieuwe woonwijken en andere voorzieningen dragen hier alleen maar meer aan bij. Wij zijn jouw 'derde plek', jouw koffiebar, lunchzaakje, werkplek buiten de deur. De Waterwolf is een ontmoetingsplek, dorpsrestaurant en borrelplek ineen. Van de zomer hebben we het mooiste dorpsterras van de omgeving. Welkom in de Waterwolf!

In de Waterwolf staan we open voor gasten in verschillende doelgroepen, op verschillende momenten en voor verschillende gelegenheden. Gezinnen met kinderen zullen blij verrast zijn met onze unieke kinderruimte in het souterrain, zakelijk spreek je af in de brasserie, gezellig bijkletsen met je vrienden doe je hier van 's ochtends tot 's avonds laat. We zijn rolstoeltoegankelijk en hebben een mindervaliden toilet. Sport zenden we uit op groot scherm en we organiseren regelmatig leuke evenementen, (voor) groot en klein.

De Waterwolf ligt centraal in het dorp, dus kom je lekker op de fiets of lopend maar er is ook voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het pand, op eigen en publiek terrein. Ons beleid is PIN ONLY en honden laten we buiten.