U2ONE

7 events | 0 FOLLOWER
Events created - 2019
April
Saturday 06 Tributes Night
Information
Musical group

U2ONE staat voor 4 ervaren muzikanten met een gedeelde passie voor 's werelds grootste rockband U2. Opgeteld meer dan 40 jaar U2-tributeband-ervaring.
U2ONE staat voor 4 ervaren muzikanten met een gedeelde passie voor 's werelds grootste rockband U2. Opgeteld hebben de bandleden meer dan 40 jaar U2-tributeband-ervaring.

U2ONE is ambitieus en professioneel, zonder pretenties. Geen lookalike wedstrijd maar een "feelalike" ervaring. De nummers eer aan doen, enthousiasme uitstralen naar het publiek. Het gevoel oproepen dat bij ieder U2 concert in de lucht hangt. En dat moet goedkomen met 4 puristen in één band.

U2ONE is trots op zijn verleden. Ontstaan uit spraakmakende, eigenzinnige U2 tributebands: Electric Co, Joe2 en U2NL. Met speelervaring in alle hoeken en gaten van het land. Van kroeg tot theater, van privéfeest tot festival.

U2ONE heeft er zin in. Zin in muziek maken, zin in mooie avonden met dito optredens, zin in het weerzien van oude bekenden en het ontmoeten van zielsverwanten die besmet zijn met het U2 virus. U2ONE hoopt jou te ontmoeten bij het volgende optreden :)

Contacts
Website: u2one.nl