Information
Other

Zondag 26 mei van 10.00 - 17.00 uur in de binnenstad van Zutphen.

Op zondag 28 mei a.s. is het weer zover: de Meimarkt in Zutphen! Van 10:00 tot 17:00 uur ben je uitgenodigd om de markt te bezoeken. Het is tevens koopzondag die dag.

Het credo ‘voor ieder wat wils’, wordt ruimschoots waargemaakt op de Meimarkt. Dat de Meimarkt de gezelligste markt van Oost-Nederland wordt genoemd is niet verwonderlijk. De historische marktpleinen in de binnenstad van Zutphen zijn op zichzelf de moeite van het bezoeken waard en lenen zich uitstekend voor het organiseren van een uitgebreide markt.

Meer dan 250 kooplieden en standhouders uit het gehele land komen met onder meer bloemen en planten, eten, fruit en groenten maar ook hebbedingen zoals sieraden, sjaals en kleding, boeken, cd's, lederwaren en nog veel meer snuisterijen worden aangeboden.

Koopjesjagers en liefhebbers van curiosa kunnen zich begeven naar de Spittaalstraat, waar traditiegetrouw de rommelmarkt georganiseerd wordt.

Vanaf de Marspoortstraat tot en met de Spittaalstraat staan er slingerend door het gezellige stadscentrum en over de markten zo'n 250 kramen.

Natuurlijk komt ook de hongerige mens zondag 28 mei weer volop aan zijn trekken. Zo zijn er regionale producten te koop en verdeeld over de hele markt staan voedselkraampjes waar allerlei heerlijkheden en snacks worden verkocht.

Ook de kinderen kunnen zich op de Meimarkt vermaken in één van de aanwezige attracties.

De markt duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur en bevind zich in het gezellige centrum van Zutphen.
Een gezellige dag uit voor jong en oud!

Contacts