Share
Information
Event

Elk jaar wordt er in het groene Julianapark in Venlo een grote culinaire belevenis georganiseerd, Lekker Venlo.
In het weekend van 15 t/m 18 juni 2017 vindt de achtste editie plaats van Lekker Venlo, het culinair evenement dat inmiddels een vaste plek in de agenda heeft gekregen van menig inwoner en ondernemer in de regio.

Op donderdag starten we dit jaar Lekker Venlo voor het eerst met Cinema Culinair, waar jong en oud onder het genot van de welbekende Lekker Venlo gerechten kunnen genieten van drie culinaire films.

Speciaal voor het bedrijfsleven wordt op vrijdag 16 juni een avond georganiseerd waarbij netwerken en genieten op hoog niveau centraal staan. Gedurende de dag bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de Lekker Venlo Golfdag (Meer informatie op de website).

Op zaterdag 17 en zondag 18 juni is Lekker Venlo vrij toegankelijk voor al het publiek. Jong en oud kunnen dan genieten van het vele lekkers dat de restaurants en de regio te bieden hebben en het brede aanbod aan entertainment.

-----------------------------------------------------
Unter dem Flair einer gemütlichen Atmosphäre können Feinschmecker auf eine Entdeckungsreise gehen und lernen exquisite Gerichte von Top-Restaurants kennen, welche mit lokalen frischen Zutaten zubereitet werden.

Wir widmen unsere Aufmerksamkeit auch den Kindern, die sich bei uns prima amüsieren können.

Lekker Venlo ist mehr als nur das übliche essen und trinken; Dj’s und Artisten sorgen für ein geschmackvolles Entertainment. Unsere Künstler sorgen für spektakuläre Shows und erfreuen nicht nur unsere erwachsenen Besucher sondern zaubern auch Ihren Kindern ein Lächeln ins Gesicht. Natürlich können sich die Kleinen auch in unserem Kinderdorf amüsieren und vorallem gesunde Kindermenüs genießen.

Contacts