Information
Place

Dé grootste studentenkamer van Zwolle!
Welkom in het Vliegende Paard, dè huiskamer voor studenten in Zwolle! In ‘het Paard’, zoals we onder de Zwolse studenten bekend staan, is er altijd wel wat te doen. Zo zijn wij het onderkomen voor diverse studentenverenigingen in Zwolle, die regelmatig themafeesten organiseren.

Ben je jarig, afgestudeerd of heb je gewoon zin in een feestje? In Het Vliegende Paard hebben we drie zalen ter beschikking. Alle drie met een geheel eigen stijl. Een zaal reserveren kost helemaal niets.

Vergaderen…, niet altijd even leuk, maar soms noodzakelijk! Wij hebben vergaderruimtes voor tussen de 2 en 80 personen beschikbaar.

Elke dag tussen 17.30 en 20.30 uur zijn wij een eetcafé, waarbij je uit de meest uiteenlopende gerechten kunt kiezen.

’s Avonds is het Vliegende Paard een gezellige plek om te borrelen met medestudenten en op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond wordt het café omgetoverd tot een danscafé. Dit allemaal tegen schappelijke prijzen, afgestemd op studenten.

Kortom, het Vliegende Paard is het uitgaansbolwerk voor de Zwolse student!


IEDERE DAG VAN DE WEEK WAT TE DOEN!
Liefhebbers van speciaalbier zijn op maandag bij het Vliegende Paard aan het juiste adres. Op maandagavond bieden wij namelijk speciaalbier aan tegen een gereduceerd tarief. We hebben een ruime keuze, dus zoek een lekker biertje uit van onze bierkaart!

Daarnaast is de maandagavond onze spelletjesavond. Speel een potje kaarten, schaken of ga pim-pam-petten met je vrienden. Ideaal om je studieweek rustig te beginnen!

Brand die gouden munt ook zo in je zak? Lever deze dan op dinsdag-, woensdag- of donderdagavond in vanaf 20.00 uur en je ontvangt 1 euro korting op alle bieren van de tap en fris!

Wil je graag die ene briljant foute plaat horen, maar wordt deze nooit in het Vliegende Paard gedraaid? Op dinsdagavond is het Voute Verzoekjes avond en mag jij bepalen wat er gedraaid wordt!

Op woensdagavond zorgen we elke week voor live muziek van een band, of van jezelf! Elke twee weken organiseren we namelijk een jam-sessie.

Geen college op vrijdag? Da’s mooi, want op donderdag kun je lekker los op dolle donderdag! In de Joy kun je borrelen met een fijn muziekje op de achtergrond en ook kun je een cocktail bestellen voor maar €5,-!

Op vrijdagavond begint je weekend in Het Vliegende Paard. De voetjes mogen van de vloer! Op vrijdag organiseren we elke week een ander dansfeest. Bijvoorbeeld More Flavour, Kleurrijk en Day-off.

Na een dag hard werken mag er op zaterdagavond weer gefeest worden in Het Vliegende Paard. Losgaan op de nieuwste platen op onze dansvloer of in de Joy gewoon gezellig bijkletsen. Zin in een shotje? Voor €1,50 heb je al een lekkere shot!

Daarnaast zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag gouden munten te verdienen. Deze worden in het laatste uur bij elke consumptie uitgedeeld!

Op zondagavond kun je je hersens even lekker laten kraken na een zwaar weekend. Vanaf 20.30 uur begint de pubquiz, waarin je met een team van maximaal vijf personen triviale vragen beantwoordt en leuke prijzen kunt winnen! Er kan worden ingeschreven vanaf 20.00 uur. Deelname kost €3,- per persoon.


GOUDEN MUNTEN
Goedkoop een biertje of fris drinken; welke student wil dat nou niet? Met onze gouden munten is dit mogelijk! Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond en op verschillende actiemomenten worden deze munten uitgedeeld bij elke consumptie die je bestelt. Als je dan van een zwaar weekend bent uitgerust, kun je op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond deze munten inleveren. Voor alle bieren van de tap en frisdrank krijg je €1,- korting!


ETEN
Hebben je huisgenoten weer niet afgewassen en heb je geen schoon bord meer om van te eten? Wij hebben de oplossing! Je bestelt je gerecht aan de bar en een paar minuten later heb je al voor een paar euro een goedgevuld bord voor je staan. Onze keuken is iedere dag open van 17.30 tot 20.30 uur. Even gezellig een hapje eten met vrienden is bij ons heel betaalbaar!

Wil je met een grotere groep vrienden, je dispuut of studiegenoten komen eten, dan bieden wij ook buffetten aan. Wij hebben een ruime keuze aan maaltijden die zelf samengesteld kunnen worden! Reserveren van tevoren is gewenst, dan kunnen we op jullie wensen inspelen. Vraag een barmedewerker naar de mogelijkheden.


VERGADEREN
Vergaderen…, niet altijd even leuk, maar soms noodzakelijk! Op onze tweede verdieping hebben wij twee vergaderruimtes beschikbaar. Is de vergadering met meer dan 15 personen, dan hebben wij ook drie grotere ruimtes die hiervoor geschikt zijn, allen hebben een eigen stijl. Het Theatercafé op de eerste verdieping biedt zelfs plaats aan 80 personen! In overleg kunnen-kan er ook van beamers, microfoons, flip-overs, geluids en internetfaciliteiten gebruik worden gemaakt. Daarnaast bieden wij kannen koffie, thee en bier tegen een gereduceerd tarief aan. Zo wordt vergaderen weer leuk!


FEESTJE GEVEN? DAT KAN!
Ben je jarig, afgestudeerd of heb je gewoon zin in een feestje? En is je studentenkamer niet groot genoeg om 20 personen te ontvangen? Het Vliegende Paard heeft vier barren die gereserveerd kunnen worden, helemaal voor jezelf en jouw gasten! Je kunt je gasten verwennen met hapjes of een welkomstcocktail. Maar we hebben nog vele andere arrangementen om je feestje helemaal af te stemmen op jouw wensen; of je budget nou heel klein is, of heel groot. Wij zorgen in elk geval voor een barman of –vrouw en voor de muziek, uiteraard naar eigen smaak. Nieuwsgierig geworden? Vraag een barmedewerker naar de mogelijkheden.


STUDENTENVERENIGINGEN
Het Vliegende Paard is ook het onderkomen voor/van bijna alle studentenverenigingen van Zwolle! Daar zijn wij trots op! Met elkaar zorgen zij voor het unieke karakter van Het Vliegende Paard. Zo hebben Vestuvalo en de Navigators Zwolle (NSZ) hun eigen soosavond in de kelderbar, respectievelijk op dinsdag, woensdag en donderdag. De roeivereniging van Zwolle, Boreas opent haar deuren elke woensdagavond in de Joy.
Daarnaast is de buitenlandse studentenvereniging SUN, Gumbo Millennium, journalistiekvereniging Waltertje, Studenten Overleg Orgaan Zwolle (SOOZ), Historisch dispuut Varias Vias, Christelijke studentenvereniging Ichthus, studievereniging Eudaimon, Studenten Contact, Hulp & Informatie bij Beperkingen (Schib) en Vereniging Overleg Zwolle (VOZ) hier ook regelmatig te vinden om te vergaderen of gewoon gezellig te borrelen.

GROEPSUITJESZWOLLE.NL
Ben je op zoek naar een leuk uitje voor je klas, vrijgezellenfeest of bijvoorbeeld de afdeling van je bijbaan? Kies voor een activiteit in en om Zwolle! Groepsuitjes Zwolle biedt in Het Vliegende Paard plezierige groepsactiviteiten aan die in een kroegsfeer plaatsvinden. Een ideaal uitje voor bijvoorbeeld jouw vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje! Ga naar www.groepsuitjeszwolle.nl voor meer informatie.

Is this your page? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.