Oefendag Geweldloze/Verbindende Communicatie

Friday  15 March  2019  9:05 AM    Friday  15 March  2019 4:00 PM
Save Saved
Last update 16/03/2019
  1306

Als je merkt hoe waardevol Verbindende Communicatie voor jou is, én hoe lastig het soms is om in de praktijk naar die waarde te leven ….
Als je merkt dat je weer eens toe bent aan het oefenen van vaardigheden in een kleine groep met mensen die ook al ervaring hebben met Verbindende Communicatie
Als je merkt dat het verdiepen van Verbindende Communicatie ook vragen met zich meebrengt waarover je van gedachten wilt wisselen
Als je wilt oefenen met deze nieuwe taal voor de situaties op werk of thuis waarin je graag meer bij zou willen dragen aan verbinding of gehoord worden.
Dan biedt een oefendag jou een dag vol met het onderzoeken van je eigen casussen, oefenen van vaardigheden en inspiratie om te versterken in wat je in huis hebt!
Vorm
Iedere oefendag is los van andere oefendagen te volgen. Omdat de groepen, de vragen, de ervaringen en de thema’s wisselen, is de inhoud van iedere trainingsdag anders.
De vaste elementen die in de oefendagen aanwezig zijn:
Leerdoelen verzamelen, helder krijgen welke vaardigheden je zou willen oefenen of in welke situaties je meer verbinding zou willen creëren.
Oefeningen in tweetallen en plenair, gericht op zelf-empathie, helder uiten en empathisch luisteren
Uitwisseling over thema’s vanuit Geweldloze Communicatie (bijv. omgaan met triggers, conflict, gebruik van macht, van compromis naar synergie)
Specifieke aandacht voor het oefenen met eigen casussen
Evaluatie
Voorafgaand aan de oefendag ontvang je per e-mail vragen die je helpen om de dag zo effectief mogelijk te maken. Het proces van Geweldloze Communicatie, ontwikkeld door Marshall Rosenberg, is de rode draad bij deze training.
Voor wie
Iedereen die het gedachtegoed en de tools van Verbindende Communicatie op zijn werk of privé wil integreren en eerder tenminste twee dagen training heeft gevolgd bij een gecertificeerde trainer.
Trainer
Deze training wordt gegeven door Eva Maria Schneijderberg. Zij is internationaal gecertificeerd als trainer in Geweldloze Communicatie.
Data en locatie
15 maart 2019 in Rotterdam, trainer: Eva Maria Schneijderberg
14 juni 2019 in Rotterdam, trainer: Eva Maria Schneijderberg
Praktische informatie
De training is van 9.15-16.30 uur. Het maximum aantal deelnemers is 12. Prijs voor deelnemers van wie de organisatie betaalt: € 375 (vrijgesteld van BTW en inclusief alle trainingsmaterialen, koffie/thee en lunch). De prijs voor ZZP-ers bedraagt € 200 en voor particulieren € 150 (vrijgesteld van BTW en inclusief alle trainingsmaterialen, koffie/thee en lunch). Als je direct voor twee of meer oefendagen inschrijft krijg je € 25 korting per keer.
Deelnemers uit België kunnen voor deze opleiding een subsidieaanvraag doen bij de kmo-portefeuille en zo tot 40% van het nettobedrag laten subsidiëren.
Meer informatie
Bel (010-465 00 68) of mail ons voor meer informatie.

food sports
Nearby hotels and apartments
Centrum Djoj
Antony Duyklaan, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Centrum Djoj
Antony Duyklaan, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland