Motorboat - Classic Rock!

Saturday  12 January  2019  10:00 PM    Sunday  13 January  2019 1:00 AM
Save Saved
Last update 14/01/2019
  343

Van Deep Purple tot Thin Lizzy, en van Black Sabbath tot Pink Floyd... het repertoire van Motorboat mag met recht een verwennerij voor iedere classis-rock liefhebber genoemd worden. Met optredens op o.a. het Baggerfestival en Big Rivers is de band natuurlijk zeker geen onbekende, al stond de band om onverklaarbare redenen nog niet eerder op het podium in The Moonshine.
Deze avond gaat dit dan eindelijk toch gebeuren en kunnen we ons opmaken voor een lesje pure rockhistorie van de band die bestaat uit docenten van het Walburgcollege in Zwijndrecht. Tijdens een zeer gevarieerde show brengt Motorboat een mix van hits en nummers met een “o ja” karakter waarbij ook de nummers waar menig band zich niet aan durft te wagen niet geschuwd worden.
Van Comfortably Numb om eens lekker voor te gaan zitten tot The Evil that man do om heerlijk uit je dak te gaan, een avond Motorboat is een warme douche voor alle muziekliefhebbers. Wederom een avond live muziek van het zuiverste soort die je natuurlijk niet mag missen.
Motorboat bestaan uit
Gert Jan Vorst: gitaar en zang
Toshiro Paliama: gitaar en zang
Gert van Driel: toetsen en zang
Michael van Loozen: basgitaar
Henk van Bennekum: drums
Bekijk hier een voorproefje: https://www.youtube.com/watchv=VtgEJIG7BHw
Nog een leuk weetje voor de oude rockers... drummer Henk van Bennekum speelde in de jaren '70 , '80 in Hardinxveldse bands als Dirty One, The Uncle-Northern Band, Dionysos. ;-)

music concerts rock
Nearby hotels and apartments
Moonshine Sliedrecht
Stationsweg, Zuid-Holland, Nederland
Moonshine Sliedrecht
Stationsweg, Zuid-Holland, Nederland
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.