Mindfulness- en coachingsretraite in Spanje

Sunday  19 May  2019  6:30 PM    Sunday  19 May  2019 9:00 PM
Save Saved
Last update 15/03/2019
  249

Recurring event

Mindfulness- en coachingsretraite in Spanje
From 19 May 2019 to 19 May 2019
Go to the event

Een week voor jou in Zuid-Spanje.
VERGOEDT JOUW WERKGEVER DIT OOK?
Ben je toe aan tijd voor jezelf? Om even weg van alle drukte je eigen stem weer te horen? Om helder te krijgen welke volgende stappen je wilt zetten, of even stil te staan bij een belangrijk keerpunt in je leven?
Kom dan een week (of langer) naar Spanje en doe mee aan een stilteretraite gebaseerd op mindfulness.
Tijdens deze intensieve mindfulnessretraite trek je je terug uit de hectiek van je dagelijks leven en leggen wij je in de watten. Zodat je ontspannen voorwaarden hebt waarin je echt met jezelf aan de slag kunt gaan.
Je bent even helemaal weg uit je eigen omgeving en je laat omringen met schoonheid, rust, aandacht, warmte.
Zodat je alle ruimte hebt voor zeven uur per dag geïnspireerd worden, door meditatie, individuele coaching, schrijfopdrachten en ontspanningsoefeningen.
Ben je gemotiveerd echt met jezelf aan de slag te gaan?
Dan ontmoet ik je graag op een prachtige plek onder de Spaanse zon.
Wat zeggen eerdere deelnemers?
Ingrid Windmeijer Interim manager in de zorg:
“In de coachingsgesprekken kom je snel tot de kern.
De stiltedagen gaven me de rust om weer bij mezelf terecht te komen. ik heb ontdekt dat er een kern in mij is die kan observeren wat er gaande is, soms ervaar ik die ruimte als een grote zachte ruimte/basis waar het goed toeven is.
Dank je wel Sietske voor alles, je enthousiasme, wijsheid, liefde én speelsheid zijn aanstekelijk en een bron van heling.”
Marianne, arts: “Beste Sietske, Voor mij was deze week meditatie met coaching van jou in Spanje een cadeau aan mijzelf. Het bleek een turning point.
Ik had al ervaring opgedaan met mindfulness en Zen. Maar deze week kreeg ik mijn stem in figuurlijke zin weer terug en kon ik eindelijk verwoorden wat er in mij rond zong. Je opbouw van het programma is heel goed doordacht, de coaching op de juiste momenten, de aandacht voor de voeding is een wezenlijk onderdeel van het geheel: aan lichaam en geest wordt gedacht! De omgeving is prachtig. Nooit geweten hoeveel je kunt zien als je je blik er maar voor open stelt…
Voor ieder die twijfelt zou ik willen zeggen: gun jezelf zo’n week!”
Ben je gemotiveerd diepgaand en liefdevol met jezelf aan de slag te gaan? Laten we dan eerst een gesprek hebben. Hierin kun je vertellen waar je in je leven tegen aan loopt en waar je graag verandering wilt.
Ik beantwoord verder uitgebreid je vragen.
Daarna besluiten we of je meegaat.
Bel me gerust om een afspraak te maken: 06 50511578 of klik hieronder op de link voor de webpagina om meer te lezen over deze zeer effectieve retraite met coaching.
Graag tot ziens!
Hartelijke groet,
Sietske

art
Nearby hotels and apartments
Groningen, Groningen, Nederland