Mind-walk 'geluk en bescherming'.

Saturday  11 May  2019  10:00 AM    Saturday  11 May  2019 2:00 PM
Save Saved
Last update 18/04/2019
  78

Houdt je van wandelen, van mindfulness, een kleine yoga-oefening en een meditatie? En vind je het misschien ook nog eens leuk om met je handen te werken? Wil je je hoofd echt eens even helemaal leeg maken? Kom dan met me mee op:
zaterdagochtend 11 mei van 10-14 uur.
Ook leuk om als moederdaggeschenk te geven!
Eerst maken we een mooie mind-walk van een uurtje of 2 waarin het hamsa-handje, symbool voor geluk en bescherming, centraal staat. Na de wandeling neem ik je (maar dat hoeft niet) mee naar mijn atelier en daar ga je van klei een hamsa-hand maken plus eten we een kleine salade met brood. Je werk kom je na 2 weken ophalen want dit moet nog drogen en gebakken worden.
Prijs voor deze bijzondere workshop bedraagt all-inn €45. Aanbetaling €15.
Wil je wel meewandelen maar niet met klei werken? Dat kan ook. Dan betaal je €12,50 voor de wandeling (met een klein cadeautje passend in het thema) en ben je rond 12 uur klaar.
Aanmelden graag via een pb of via margavdonselaar@gmail.com. In verband met de voorbereidingen vraag ik een aanbetaling van €15 als je de wandeling plus het werken in mijn atelier en het eten mee wilt doen. Kom je alleen wandelen, dan betaal je ter plekke de €12,50 cash.
Vertrek en aankomst: Atelier Leim & Zwa, Dorpstraat 4a, 6181GX Elsloo.
De wandeling is 5 kilometer lang en er zitten 2 stijgingen in.

food workshop yoga
Nearby hotels and apartments
Mind-Walk Elsloo Limburg
Dorpstraat, Stein, Limburg, Nederland
Mind-Walk Elsloo Limburg
Dorpstraat, Stein, Limburg, Nederland