Mensen Zeggen Dingen

Saturday  7 April  2018  8:00 PM
Save Saved
Last update 08/04/2018
  232

Eind maart in Paradiso, maar vlak daarna bij jou in de buurt in Het Koelhuis in Zutphen! Mensen Zeggen Dingen is een groep professionele schrijvers, performers, poëten, cabaretiers en spoken-word artiesten uit alle windstreken. Sinds 2014 veroveren zij de Nederlandse en Belgische festivals en podia, alleen gewapend met een microfoon. Bereid je voor op komedie, rake poëzie, prachtige proza, snoeiharde voordrachten en rijmelarij van het hoogste niveau!

Mensen Zeggen Dingen is een collectief en ze presenteren zich met sproëzie, waarin de combinatie van spoken word, literatuur, theater, rap, cabaret en improvisatie gezocht wordt. Bij iedere editie staan er verschillende sprekers op het podium.

“Ik beschrijf het als het culturele programma van LowLands, dus echt op een hele frisse manier poëzie, theater, rap en cabaret, stand up op een podium brengen, biertje erbij en genieten daarvan.” – Olivier Bakker, 3FM

Tickets zijn te bestellen via: http://bit.ly/MZD-KH

PUUR Cultuur

De serie PUUR Cultuur  is mede mogelijk gemaakt door de Stichting Het Koelhuis, het Prins Bernhard Cultuurfonds en de gemeente Zutphen.

culture
Nearby hotels and apartments
Het Koelhuis
Coenensparkstraat 1, Zutphen, 7202, Gelderland, Netherlands
Het Koelhuis
Coenensparkstraat 1, Zutphen, 7202, Gelderland, Netherlands