Meetup Utrechtse Tantramassages

Meetup Utrechtse Tantramassages
Image from meetup.com
Fri 21 June 2019
Friday 21 June 2019
7:00 PM - 10:30 PM
Ended

Ben je nieuwsgierig naar tantra? Vind je het fijn om aan te raken en aangeraakt te worden? Dan is deze meetup zeker iets voor jou! De meetups zijn open voor mannen die geïnteresseerd zijn in massage, aanraking en tantra.
Tantra gaat over jezelf ontdekken, het fysiek en emotioneel voelen en het met aandacht elkaar aanraken. Uitgangspunt daarbij is, dat je verbinding maakt met elkaar, met respect voor elkaar. We maken sensueel contact met elkaar. Dat geeft plezier, intimiteit én diepgang. Daarbij zorgen we ervoor dat we ook met onszelf lichamelijk én geestelijk een goede verbinding hebben.
De "Utrechtse Tantramassages" organiseren sinds enkele jaren elke maand een middag en sinds kort ook maandelijks een avond. Deze bijeenkomsten zijn voor mannen om met elkaar tantra oefeningen te doen en tantra massages uit te wisselen. Tijdens deze maandelijkse avond meetup gaan we elke keer met een ander thema aan de slag (tijdens de middagen ligt de nadruk op vierhanden (lingam)massages).
Opzet van de avonden
Elke tantra avond ziet er anders uit, want elke avond staat een ander aspect van tantra centraal. De ene keer is dit een massage techniek, een volgende keer bepaalde houdingen of manieren van aanraken. We besteden naast massage ook aandacht aan andere aspecten van tantra. Denk daarbij aan meditatie, contactoefeningen, ademhaling en rituelen. Elke avond starten we met meditatieve aandacht voor onszelf, voordat we contact maken met elkaar. Ook is er elke avond gelegenheid om elkaar te masseren, steeds op andere sensuele wijze.
Als je vaker komt, leer je om je eigen erotische energie op te bouwen en te delen door bewuster te ervaren wat er in je lichaam gebeurt. We zijn naakt en iedereen wordt geaccepteerd zoals hij is, hoe zijn lichaamsbouw of persoonlijkheid ook is. Je raakt elkaar alleen intiem aan als er van beide kanten toestemming is. De principes van veiligheid, "consent" en vertrouwelijkheid staan altijd voorop, zodat iedereen zich ontspannen en vrij kan voelen om zichzelf te zijn.
Wat verwachten we van jou?
Je kunt aan de meetups deelnemen als je een volwassen gezonde man bent. We verwachten van jou dat ze geen probleem hebt met het naakt zijn tussen andere mannen. Ook verwachten we dat je open staat voor zowel het geven als ontvangen van intieme aanraking en massage met andere mannen. Je bent in staat om deel te nemen aan beweging, ademhaling en houdingen op een mat. Je bent geïnteresseerd in mindfulness en tantra en je bent bereid om je gevoel met anderen te delen. Enige ervaring met massage of tantra is daarbij gewenst maar niet noodzakelijk. Tijdens de avond is er geen ruimte voor seksuele handelingen of groepsseks. Je hoeft niets mee te nemen. Wel is het prettig als je tevoren hebt gedoucht en als nagels kort geknipt zijn.
Begeleiding
Tijs Breuer en Bart Boeve hebben ruime ervaring met het bijeenbrengen van mannen voor massage en aanraking. Zij begeleiden deze nieuwe maandelijkse tantra meetups. De bijeenkomsten worden in groepen maximaal 14 deelnemers gehouden en vinden steeds plaats op de vrijdagavond in Utrecht.
Praktisch
Deur open: 19:00 uur
Starttijd: 19:30 uur
eindtijd: 22:30 uur
Locatie: SAG-gebouw,
Adres: Cremerstraat 390, 3532 BT Utrecht.
Kosten: €20 per deelnemer

1859 Views - 22/06/2019 Last update
SAG gebouw
Cremerstraat, Utrecht, Utrecht, Nederland
Event from
meetup.com

Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event

Nearby hotels and apartments

Cremerstraat, Utrecht, Utrecht, Nederland

Browse other venues in Utrecht
Discover now


Discover more events in Utrecht
Discover nowSAG gebouw
Cremerstraat, Utrecht, Utrecht, Nederland
Event from
meetup.com


Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event
  1. Utrecht
  2. Neptunus Massage
  3. Meetup Utrechtse Tantramassages
 
 
 
 
Your changes have been saved.