Masterclass Patiëntgerichte zorg

Wednesday  4 April  2018  9:00 AM    Thursday  5 April  2018 5:30 PM
Save (22) Saved (23)
Last update 06/04/2018
  6551

Iedereen heeft het erover. Sommige organisaties doen het al, sommigen zeggen dat ze het doen en de meeste organisaties denken dat ze het doen, de patiënt centraal stellen en patiëntgerichte zorg bieden.

Of zou het eigenlijk mensgerichte zorg moeten zijn? Van mens tot mens. Immers "de patiënt" is een mens maar ook de zorgmedewerkers is een mens. Een dialoog tussen mensen.

Maar wat het nou precies is, welke veranderingen in handelen én denken daarvoor nodig zijn en of het eigenlijk wel mogelijk is? Op die vraag blijven de meeste zorgorganisaties het antwoord schuldig…

De zorg kan op dit gebied veel leren van de hotelbranche. Door een unieke samenwerking tussen Zorgvisie, Nyenrode Business Universiteit en Hotel Management School Maastricht bieden wij je de mogelijkheid om ‘de patiënt centraal stellen’ in praktijk te brengen. Hoe kun je zich als zorgprofessional inleven in de wensen en behoeften van de klant, jouw patiënt? Waarom is dit zo belangrijk? En hoe kun je nóg servicegerichter worden en zorgen voor een zo prettig mogelijk verblijf voor jouw patiënt in jouw zorginstelling?

+ Je ontvangt nieuwe inzichten die je een andere kijk op zorg in het algemeen en soms ook specifiek op jouw eigen organisatie geven.
+ Je ontdekt waar de touchpoints in jouw organisatie liggen en wat deze ‘momenten van de waarheid’ betekenen in de ogen van jouw patiënt of cliënt.
+ Je ontwikkelt een eigentijdse visie op patiëntgerichte zorg, specifiek toegepast op jouw eigen organisatie, waarbij je direct inzicht heeft in wat deze visie voor de organisatie van de zorg betekent.

Wilt je jezelf inleven in jouw patiënt? Wilt je jouw communicatieve vaardigheden naar jouw patiënt ontwikkelen? Wilt je voelen wat een andere aanpak met jouw patiënt doet? Schrijf je dan nu in voor de Masterclass Patiëntgerichte zorg.

https://www.zorgvisie.nl/academy/patientgerichtezorg/I

business
Nearby hotels and apartments
Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25, Breukelen, 3621, Netherlands
Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25, Breukelen, 3621, Netherlands
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.