Mascha en de Beer Live 3+

Monday  22 April  2019  2:30 PM    Monday  22 April  2019 5:30 PM
Save Saved
Last update 18/04/2019
  178

De avonturen van een klein meisje en een beer waren nog nooit zo leuk
Heb jij ooit een echt mega, grote bruine beer als vriendje gehad? Masha en de Beer zijn vooral populair van hun animatieserie op Netflix en NPO3. Het jonge meisje Masha is een vrolijk en klein meisje dat geen seconde stil kan zitten. Samen met haar beste vriend, een grote bruine beer, die erg op zijn rust is gesteld, komen ze in doldwaze situaties terecht. Een perfecte theaterervaring voor de allerkleinsten die al genieten van dit vrolijke meisje op televisie.
Masha en de Beer Live!
Fleurige decors, vrolijke meezingliedjes, een prachtig poppenspel en natuurlijk het hartverwarmende verhaal maken van Masha en de Beer Live! een onvergetelijke theaterervaring voor de hele familie. Na de vorstelling is er de mogelijkheid om met Masha en de Beer op de foto te gaan.
Kinderopvang Doomijn
Op 2de Paasdag verzorgt Kinderopvang Doomijn kinderopvang bij Theater Orpheus voor de allerkleinsten. Hier kunt u kosteloos uw kindje brengen terwijl u met uw andere kind(eren) een voorstelling bezoekt.
U kunt uw kind(eren) aanmelden middels dit formulier.
Daarnaast verzorgt Kinderopvang Doomijn ook een leuke activiteit in de foyer, afgestemd op leeftijd en het thema van de voorstelling. Dus kom lekker optijd en doe mee!

theater aperitifs photography
Nearby hotels and apartments
Schouwburg Orpheus
Churchillplein, Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Schouwburg Orpheus
Churchillplein, Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Event from orpheus.nl