LOEK@SUMMER WEEK 2

Monday  15 July  2019  7:00 PM    Friday  19 July  2019 10:00 PM
Save Saved
Last update 20/07/2019
  3125

LOEK@SUMMER Week 2

De derde editie van LOEK@SUMMER staat weer voor de deur!

LOEK@SUMMER is een project dat wordt georganiseerd door Stichting LOEK@YOU. Het project is in het leven geroepen voor alle kinderen en jongeren die niet mee kunnen doen met reguliere vakantie programma's.

Ons programma richt zich op de leeftijdscategorie 4 t/m 18 jaar, normale en hoge begaafdheid.

Problematieken die bij deze doelgroep spelen kunnen onder andere zijn: Prikkelgevoelig, Autisme , ADHD, ODD, Hechtingsproblematieken, Trauma, Overlijden ouder, Chronische zieke kinderen, Pijnklachten, DCD, Taalontwikkelingsproblematieken.

Het LOEK@SUMMER programma bestaat uit activiteiten van 3 a 4 uur. Centraal in deze activiteiten staat de natuur, rust, ontdekken en ontmoeten.

De activiteiten vinden plaats in Veldhoven en omstreken. Kinderen en jongeren kunnen per activiteit inschrijven. Kosten zijn 5 euro per dagdeel. Drinken, fruit en lekkernij inbegrepen. Men kan zelf kiezen en inschrijven voor de activiteiten waarbij de interesse ligt. Men hoeft dus NIET persé alle activiteiten mee te doen.

De groepjes bestaan uit 3 tot 6 kinderen en worden begeleid door onze vele vrijwilligers. Daarnaast zijn er per dag altijd 2 professionals bereikbaar. Dit om de veiligheid voor de kinderen en jongeren te waarborgen.

Bij LOEK@SUMMER staat het kind centraal en door de activiteiten aan te passen op de krachten van het kind proberen wij elk kind een positieve en leuke ervaring te bieden en kunnen de kinderen WEL mee doen.

Nearby hotels and apartments
Nieuwe Kerkstraat 60
Nieuwe Kerkstraat 60, Veldhoven, 5508 NA, Noord Brabant, Netherlands
Nieuwe Kerkstraat 60
Nieuwe Kerkstraat 60, Veldhoven, 5508 NA, Noord Brabant, Netherlands
Event from eventbrite.nl