Ligconcert (VOL) Savelbergklooster Heerlen

Friday  25 January  2019  8:00 PM    Friday  25 January  2019 10:30 PM
Save Saved
Last update 08/03/2019
  2102

Eén van De Twee Gezusters in Heerlen is het Savelbergklooster. Zij hebben een bijzonder mooie kapel die niet alleen akoestisch, maar ook energetisch gezien een zeer bijzondere plaats vormt voor een gong ligconcert. Ervaar de helende werking van dit festijn.
Bijdrage: € 29,50 p.p.
te voldoen via bank NL93 ABNA 0248 8296 88 t.n.v. Heart2Heart Connection.
Meebrengen: Comfortabel dik ligmatje (tuinstoel kussen is ook een goed alternatief als het maar goed ligt), een yoga matje is NIET voldoende aangezien het een marmeren vloer is en je 2 uur gaat liggen, een deken of slaapzak, hoofdkussen(tje), eventueel sokken en een flesje water voor tijdens het concert. Er is vloerverwarming dus het is heerlijk warm.
Reserveren en info:
- via Facebook of Messenger
- via Whatsapp of gewoon even bellen 06-2144 2828
- mailen naar yvonne@Heart2HeartConnection.nl
De gong is een van de oudste helende instrumenten hier op moeder aarde, haar resonantie werkt op celniveau en tot diep in jouw essentie. De gong is het ideale instrument om stress te verminderen, je innerlijke energiebronnen (chakra’s) in beweging te brengen, emotionele banden los te maken, hinderende gedachten los te laten en je naar een hogere staat van bewustzijn te brengen. Ze opent de deur naar jouw eigen ‘innerlijke helingstuin’, de plek waar jouw zelfhelend systeem optimaal werkt. Eenmaal in contact met dit diepe niveau, gaat de set van 12 zeldzaam heldere kristallen klankschalen, ondersteunend werken voor de heling die op dat moment bij jou past.
Laat je meedrijven op de klanken van 7 gongen, 12 heldere kristallen en 15 Tibetaanse klankschalen, een kristallen didgeridoo en een grote sjamanentrommel. We brengen deze keer 7 gongen: een Dark Water gong (125 cm), een 12 Crystal City - old wise Earth gong (107 cm), een Dusk gong (90 cm - zonsondergang), een Zonnegong (80 cm), een Oergong (100 cm), twee Symphonic gongen (102 cm & 72 cm) en diverse andere instrumenten.

concerts yoga
Nearby hotels and apartments
Gasthuisstraat, Heerlen, Limburg, Nederland
Gasthuisstraat, Heerlen, Limburg, Nederland
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.