Lezing 'Een volwaardig veganistische maaltijd'

Saturday  12 January  2019  9:45 AM    Saturday  12 January  2019 12:00 PM
Save Saved
Last update 13/01/2019
  675

Hallo Lezer,
Misschien voel je ook al een tijd de roep om het eten van dieren te reduceren, maar loop je even vast wat goede alternatieven zijn. Of misschien heb je wel een andere reden. Mijn naam is Debby en verdiep mij al jaren in voeding. Daarom geef ik op zaterdag 10 november een lezing over 'Een volwaardig veganistische maaltijd' en deel hierin mijn inzichten en handigheden.
Teveel CO2 uitstoot zorgt voor verzuring en opwarming van de aarde. Dit is al begonnen. Het is 5 over 12. Een van de manieren om CO2 uitstoot te reduceren is te minderen van dieren eten en meer naar een planten eetstijl te gaan.
Wat kun je verwachten op deze lezing:
Welke gezondheidsvoordelen zijn voelbaar en zien baar als je voor een meer planten eetstijl kies, ph waarde check van het lichaam, waar op letten, voedingsadvies, e-nummers, inspiratie veganistische product keuze en inspiratie om een volwaardig veganistische maaltijd te bereiden. Daarnaast ontvang je een eetwijzer en als je wilt kom je bij een groep planteneten.
Voel je een ja om hier meer over te willen weten? Wil je meer weten wat plantaardige alternatieven zijn? Volwaardige veganistische maaltijden kunnen maken? En handige tips op het gebied van gezondheid en voeding? En meer.
De groep is niet groot zodat ideeën gelijk uitgewisseld kunnen worden.
Programma
Aanvang: 9:45
Begin: 10:00
Einde: 12:00
Kosten 20,00
inclusief eetwijzer, boodschappenlijst en als je wilt kom je na de lezing bij een groep ter inspiratie voor planten eten.
Presentatie digitaal toegezonden
Meld je aan bij info@vrijinjelichaam.nl of bel 0624112039
Namasté Debby

food
Nearby hotels and apartments
Borneostraat, 2612 AD Delft, Nederland
2612 ad, delft, nederland
Borneostraat, 2612 AD Delft, Nederland
2612 ad, delft, nederland
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.