Lente-Detox voor je lever

Saturday  16 March  2019  12:30 PM    Saturday  16 March  2019 4:30 PM
Save Saved
Last update 17/03/2019
  576

Wat is Detox eigenlijk?
Detox staat voor schoonmaken van lichaam en geest. Traditioneel in de lente. De grote schoonmaak die je oma deed nadat in de winter alles dicht was geweest; lekker de ramen open, alles poetsen en fris maken. Om een frisse start te maken, zodat we al onze plannen kunnen uitvoeren met een schone lei, zonder oude ballast. Eerst schoonmaken. Opruimen. Je bewust worden van je gewoontes. Daarna krijg je een boost van energie!
In de chinese geneeskunde bestaat detox niet. Maar dat is als je uitgaat van een perfect uitgebalanceerd dagelijks levensritme en helaas is dat niet van deze tijd... We hebben het nodig om een moment te nemen waarbij we vol aandacht luisteren naar de behoeftes van ons lichaam. En door even stil te staan, lukt het beter om weer te weten wat wezenlijk is.
Deze detox gaat niet over niet-eten.
Deze detox gaat over een soepele overgang naar jouw lente. Hierbij speelt je lever en de Leverenergie een grote rol. Om in je kracht te staan en optimale vitaliteit te ervaren, heb je een goede Leverenergie nodig.
Deze workshop leert je oefeningen voor de Leverenergie, Kundalini Yoga voor ontgiften en je krijgt een werkboek mee om een weeklang thuis door te kunnen zetten met je reiniging.
kosten : € 45
aanmelden: charlotte@charlottegeven-lustforlife.nl

food workshop yoga
Nearby hotels and apartments
Vitaliteitscentrum Lust for Life
Rijksweg, Venlo, Limburg, Nederland
Vitaliteitscentrum Lust for Life
Rijksweg, Venlo, Limburg, Nederland