Lachmeditatie in Utrecht

Saturday  12 January  2019  8:00 PM    Saturday  12 January  2019 9:30 PM
Save Saved
Last update 13/01/2019
  17

Wil je eens slap van de lach liggen, om helemaal niks? Dat kan! Lach je hoofd leeg en je lijf los tijdens de lachmeditatie in Utrecht.
Opgave via info@lachmeditatie, of 06-25518816.
Meelachen kost € 15,-. Waar kun je nog zo veel lachen voor zo weinig geld?
Studio Akasha
Bilderdijkstraat 78
3532 VJ Utrecht
Lachen is gezond! Door regelmatig te lachen word je vanzelf positief en dat straal je uit naar je omgeving. Na deze workshop lachmeditatie ben je relaxt en ontspannen, en ga je met plezier en een "open mind" de wereld weer in. Je zet alles even aan de kant en voelt je daarna lekker opgeruimd. En… als je kunt lachen met jezelf, dan heb je je leven lang lol!
Tijdens een lachmeditatie lach je zomaar, zonder reden. Het lijkt nog het meest op de slappe lach, een lach die helemaal nergens over gaat. Als je jezelf toestaat om voluit te lachen dan houdt het denken vanzelf op en verdwijnen de muizenissen als sneeuw voor de zon. Je zet alles even aan de kant en voelt je daarna lekker opgeruimd.
Het lachen begint met een glimlachje en vervolgens komt het lachen vanzelf op gang. Je laat je meenemen door al het gelach om je heen, tot je over de grond rolt van het lachen. Na het lachen volgt een weldadige stilte, waarin je ervaart hoe bevrijdend en ontspannend het was om zomaar te lachen. Een avondje lachmeditatie is een soort grote schoonmaak voor lichaam en geest.
Geef je van te voren op, want vol is vol. Bel of App met 06-25518816 of mail naar info@lachmeditatie.nl. Deelname kost € 15,-. De lachmeditatie staat onder leiding van Jan Gommans. Hij begeleidt al jaren lachmeditaties in het hele land.
Meer weten? Kijk eens op www.lachmeditatie.nl

workshop
Nearby hotels and apartments
Akasha Yoga&Massage
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.