Koekoek 030 Festival: Lucie de Droom

Saturday  16 February  2019  2:45 PM    Saturday  16 February  2019 3:45 PM
Save Saved
Last update 17/02/2019
  648

Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties van Utrecht. Het doel: bezoekers verrassen met een verzameling van talentvolle artiesten uit de Utrechtse muziek, kunst- en designwereld. Het muziekprogramma wordt mogelijk gemaakt door Prins Bernard Cultuurfonds.
Muziek: Lucie de Droom
Expo: Lotte Drouen
Locatie: Kokkunst & Koffie
Gratis toegang
**English below
Lucie de Droom
Lucie de Droom zingt over robotica, natuur, en introspectie. Uitgerust met een gitaar en een eigenzinnige schwung, klopt ze op de deur van je binnenkant om je mee te nemen op een muzikale speurtocht. Ze benevelt de ruimte met Nederlandstalige woorden die zich losweken uit liefdes, illusies, puzzels en punk. Bereid je voor op een wonderlijke en onverwachts hoekige wereld die je uitnodigt te veranderen in een soort zeester.
Lotte Drouen
Lotte is een Utrechtse illustrator en creatief denker. Ze werkt als illustrator voor een breed scala van klanten, van geboortekaartjes, trouwuitnodigingen, editorials tot kinderproducten, posters en briefpapier: het werk is herkenbaar aan het opvallende en kleurrijke handschrift. Ook vind je vaak in de illustraties dieren terug.
KookKunst & Koffie
KookKunst & Koffie is een espressobar gevestigd in Stadsboerderij de Koppelsteede. Zes dagen in de week serveren ze door hun vers gebakken taartjes. Ze werken zoveel mogelijk met verse en lokale producten en dat proef je!
Twenty-six of the most striking, new or yet to be discovered places in Utrecht will open their doors during Koekoek 030 Festival. Every Saturday and Sunday in January, February, and March the festival surprises its visitors by taking him through the city to special places in all corners of Utrecht. Locations of different creative young entrepreneurs will be transformed during the weekends into a pop-up stage for musical acts. There will also be exhibitions of young talented Utrecht artists and designers.
----------------------------------------------------------------
Schrijf je in voor onze mailinglist! Blijf altijd op de hoogte van onze muziek- en kunstmiddagen in Rotterdam en onze toekomstplannen. Deze mails worden slechts een paar keer per jaar verstuurd. Meld je aan via: http://eepurl.com/dLDCiE
We gaan nog veel meer leuke evenementen organiseren in Utrecht! Heb je een leuke locatie, wil je optreden of wil je exposeren? Stuur dan mailtje naar aanmelden@koekoek030.com.

art festivals punk technology
Nearby hotels and apartments
Kookkunstkoffie
Lombardije, Utrecht, Utrecht, Nederland
Kookkunstkoffie
Lombardije, Utrecht, Utrecht, Nederland