Jeangu Macrooy // Paard

Sunday  26 May  2019  7:30 PM    Sunday  26 May  2019 11:00 PM
Save Saved
Last update 18/04/2019
  182

Vanaf het moment dat Jeangu Macrooy’s debuut uitkwam, stapt hij met zevenmijlslaarzen door de Nederlandse muziekwereld: 3FM Talent, Popronde, voorprogramma’s voor o.a. Blaudzun en Selah Sue, terugkerende gast bij De Wereld Draait Door, en een nominatie voor een Edison als Beste Nieuwkomer Met zijn energieke optredens en indrukwekkende stembereik weet Jeangu moeiteloos de hele zaal stil of aan het dansen te krijgen.
Live worden zijn soulvolle nummers van het album ‘High On You’, en van zijn nieuwe plaat ‘Horizon’ (8 februari) tot leven gebracht door Jeangu’s 8-koppige band, inclusief blazers en twee achtergrond vocalisten waaronder zijn tweelingbroer Xillan. Jeangu’s nieuwe materiaal laat een ambitieus artiest horen die groot durft te dromen. Vol vertrouwen bewandelt hij zijn nieuwe weg, en dat gaat zijn show ongetwijfeld uitstralen!
Jeangu Macrooy laat met zijn nieuwe werk een ambitieus artiest horen die groot durft te dromen. De zoekende jongen van eerst, die overigens wel al op Lowlands, Eurosonic en North Sea Jazz Festival het podium besteeg, is een zelfverzekerde man geworden.

concerts festivals jazz
Nearby hotels and apartments
Paard
Prinsegracht, Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Paard
Prinsegracht, Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Event from paard.nl