Ink&Cutz Tattoo and Lifestyle Event

Saturday  25 May  2019  10:30 AM    Saturday  25 May  2019 10:00 PM
Save Saved
Last update 18/04/2019
  55340

Recurring event

Ink&Cutz Tattoo and Lifestyle Event
From 25 May 2019 to 25 May 2019
Go to the event

???? Aankondigingswaarschuwing ????
Loop je al een tijdje met een cool tattoo-ontwerp? Of ben je op zoek naar een goede tattoo-inspiratie ? Dan nodigen we je graag uit voorde : Ink & Cutz Tattoo & Lifestyle Event in de Martini Plaza Groningen . Kom , ontmoet en krijg een tatoeage van je favoriete tattoo-artiesten!
Ink & Cutz geeft je de mogelijkheid om in contact te komen met meer dan 100 tattooartiesten van over de hele wereld. En laten we de grote tattoo-wedstrijd niet vergeten waar de artiesten strijden om geweldige geldprijzen.
Waar de 'Inkt' vloeit valt ook 'de Cutz' , zo dit jaar hebben we weer een aantal echt getalenteerde kappers klaar om je een nieuw kapsel te geven. Deze kappers zullen ook strijden in de barbierwedstrijd op onze Event .
Op de Ink & Cutz Tattoo & Lifestyle Event hebben we veel diversiteit. Naast tattoos en Barbers hebben we verschillende soorten live-acts zoals: Rockband , Urban dace act, Burlesque, een vuurshow van de DragonGirls , freak-show Christiaan Minda en the one and Only Emilio Gonzales, Americaaamazing en Rolf Show .
Ben je al enthousiast ? We hebben meer voor je . We hebben ook een live straat- voetbalcompetitie, een basketbal demonstratie, fifa-toernooi, darttoernooi en niet te vergeten het geweldige Caribische corner met multiculturele eten en drinken.
We zien je de 25e en 26e Mei in Martiniplaza
Koop hier je tickets:
https://martiniplaza.nl/agenda/ink-and-cutz
# Ink & Cutz

tattoos
Nearby hotels and apartments
Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen
Leonard Springerlaan, Groningen, Groningen, Nederland
Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen
Leonard Springerlaan, Groningen, Groningen, Nederland
Event from martiniplaza.nl