Ink&Cutz Tattoo and Lifestyle Event

Saturday  25 May  2019  11:00 AM    Saturday  25 May  2019 9:00 PM
Save Saved
Last update 26/05/2019
  55697

Recurring event

Ink&Cutz Tattoo and Lifestyle Event
From 25 May 2019 to 25 May 2019
Go to the event

???? Aankondigingswaarschuwing ????
Loop je al een tijdje met een cool tattoo-ontwerp? Of ben je op zoek naar een goede tattoo-inspiratie ? Dan nodigen we je graag uit voorde : Ink & Cutz Tattoo & Lifestyle Event in de Martini Plaza Groningen . Kom , ontmoet en krijg een tatoeage van je favoriete tattoo-artiesten!
Ink & Cutz geeft je de mogelijkheid om in contact te komen met meer dan 100 tattooartiesten van over de hele wereld. En laten we de grote tattoo-wedstrijd niet vergeten waar de artiesten strijden om geweldige geldprijzen.
Waar de 'Inkt' vloeit valt ook 'de Cutz' , zo dit jaar hebben we weer een aantal echt getalenteerde kappers klaar om je een nieuw kapsel te geven. Deze kappers zullen ook strijden in de barbierwedstrijd op onze Event .
Op de Ink & Cutz Tattoo & Lifestyle Event hebben we veel diversiteit. Naast tattoos en Barbers hebben we verschillende soorten live-acts zoals: Rockband , Urban dace act, Burlesque, een vuurshow van de DragonGirls , freak-show Christiaan Minda en the one and Only Emilio Gonzales, Americaaamazing en Rolf Show .
Ben je al enthousiast ? We hebben meer voor je . We hebben ook een live straat- voetbalcompetitie, een basketbal demonstratie, fifa-toernooi, darttoernooi en niet te vergeten het geweldige Caribische corner met multiculturele eten en drinken.
We zien je de 25e en 26e Mei in Martiniplaza
Koop hier je tickets:
https://martiniplaza.nl/agenda/ink-and-cutz
# Ink & Cutz

tattoos
Nearby hotels and apartments
Tomorrow · 10–18°C Cloudy
Leonard Springerlaan, Groningen, Groningen, Nederland
Tomorrow · 10–18°C Cloudy
Leonard Springerlaan, Groningen, Groningen, Nederland
Event from martiniplaza.nl