HUMAN LEADERSCHIP...YOU! are the Leader!...Leiderschap met Impact!

HUMAN LEADERSCHIP...YOU! are the Leader!...Leiderschap met Impact!
Image from eventbrite.nl
From Fri 6 September 2019 to Thu 13 February 2020
From Friday 6 September 2019 to Thursday 13 February 2020
3:00 PM - 2:30 PM
Ended

GEFELICITEERD! MET JE ENTHOUSIASME VOOR HET LEIDERSCHAP MET IMPACT TRAINING VAN GABRIEL ANTHONIO! 

Waarden Gedreven Leiderschap: En de kracht van verhalen vertellen!

Ingrijpende veranderingen en groei , vanuit verbinding realiseren!

Mastersclass, incl. werkvorm en dialoog.

Leiderschap gaat volgens hem niet over een functie of baan. Nee, het gaat over positief invloed uitoefenen. Zowel op jezelf, als ook op anderen. En niet alleen op het werk, maar ook in je gezin, je vriendenkring of in de kerk. Tijdens de masterclass verbindt Anthonio de theorie en wetenschappelijke inzichten met de praktijk voor alle dag, leidend tot concrete zaken die een mens kan doen om je impact te vergroten.

Anthonio laat manieren zien en voelen waarmee je anderen kunt inspireren en gaat daarbij in op de kracht van storytelling, kwetsbaarheid, verbinding en dialoog. Op het leren kijken en luisteren naar wat het leven brengt. En wat het leven ons te zeggen heeft. De masterclass van Anthonio bestaat voor de toehoorders niet enkel uit luisteren. Naast theorie komen praktijkvoorbeelden en werkvormen aan bod, waarin deelnemers met elkaar in gesprek gaan.

Mensen die ander mensen mogen en moeten leiden beschouwen werknemers niet langer als onuitputtelijke bronnen van efficiënte inzet (tot ze opgebrand zijn), maar als groeiende mensen in steeds veranderende contexten. Van 'human doings' naar 'human beings'.

"Een goede leider? Die weet het vaak ook niet, zegt hoogleraar leiderschap Gabriël Anthonio. De truc is om dat toe te geven en het leiderschap te ontmythologiseren. ‘Dan kun je samen soep gaan maken.’" 

Goede leiders geven mensen de kans om te zijn wie ze zijn, te worden wie ze willen worden, samen te werken met anderen en hen te verbinden met de missie van het werk in zijn geheel. Ze geven hen de kans om zichzelf als mens te realiseren en om van hun dromen doelen te maken.

Het is dus allesbehalve naïef om in te zetten op gelukkige medewerkers, in gelukkige werkomgevingen dankzij gelukkige samenwerkers. Dat toont wetenschappelijk onderzoek aan. Gelukkige medewerkers zijn loyaler, productiever en innovatiever. Ze zijn minder snel ziek en maken minder fouten. Hun klanten en collega's zijn tevredener en hebben minder klachten.

Daardoor kan een organisatie met meer ideeën, minder conflicten, meer welbevinden, minder ziekteverzuim sterker opereren in een competitieve markt. In een ouder wordende bevolking en een groeiende economie wat zal leiden tot personeelstekorten op meerdere gebieden hoort HUMAN LEADERSCHIP een belangrijke focus te zijn voor ieder organisatie.

In Het Zwitsers zakmes van de leider word je geïnspireerd en uitgedaagd om je eigen pad op het gebied van leiderschapsontwikkeling te volgen en anderen hierin mee te nemen. Werken aan leiderschap met positieve impact op jezelf en op je omgeving.
De titel van dit boek verwijst naar het zakmes van de grootvader van Gabriël Anthonio – docent, en een geweldige coach voor jong en oud. 

WAT WORD O.A BEHANDELD? 

1. HET GROTE MES 17
Grote zaken eerst. Als stevig en zichtbaar ingrijpen bij een omvangrijk probleem noodzakelijk is.
2. HET KLEINE MES 27
Kleine zaken niet veronachtzamen. Als kortstondig en doelgericht ingrijpen wenselijk is bij kleine problemen met mogelijk grote gevolgen.
3. DE KURKENTREKKER 35
Belemmerende zaken ophalen. Als een negatieve onderstroom van onuitgesproken gevoelens de samenwerking verstoort.
4. DE SCHAAR 43
Zaken die vragen om een praktische ingreep. Als je taken, rollen en verantwoordelijkheden wilt verhelderen om het evenwicht te herstellen.
5. DE BLIKOPENER 53
Om de waarom-vraag te beantwoorden. Over jouw verhaal en de beelden die je oproept bij anderen.
6. DE PRIEM 63
Om de waarheen-vraag te beantwoorden. Over de verbinding tussen je eigen doelen en die van de organisatie.
7. DE HAAK 73
Om de hoe-vraag te beantwoorden. Over hoe je kunt voorkomen dat je uitglijdt op weg naar je doel.
8. DE FLESSENOPENER 83
De rol en functie van rituelen. Als je de band tussen mensen wilt versterken.
9. HET PINCET 91
Ergernissen verwijderen. Als het hoog tijd is irritante en overbodige zaken in je werk op te ruimen die onnodig veel ruimte innemen.
10. DE TANDENSTOKER 99
Persoonlijke belemmeringen. Als je nog onzichtbare obstakels in jezelf te verwijderen hebt.

 Resultaat: ieder gaat naar huis met een uitdagende  en concrete persoonlijke visie en missie voor de komende 12 maanden.

Vanuit je kernwaarde heb je een krachtverhaal, een verhaal dat je vaker zult delen om anderen te inspireren.

Je gaat dingen anders doen, maar ook een aantal dingen niet meer doen! Dan geeft ruimte en kracht om daadwerkelijk veranderingen in gang te zetten.

Datum & Tijd

Donderdag 13 februari 2020 van 12.30u-18.30u

Programma:

12.30u-13.30u: Inloop, registratie, met broodjeslunch en fruit

13.30u-14.00u : Inspirerende inleiding

14.00-15.30u :  Training module 1 &2

15.45u-17.30u: Training deel module 3&4

17.30u-18.30u Q & A en afsluitende borrel en uitreiking met certificaat!

Prof. dr. Gabriël G. Anthonio zal tevens zijn zeer goed ontvangen nieuwe boek “Het Zwitsers zakmes van de leider "Gids voor leiderschap met blijvende impact” persoonlijk signeren, tijdens de training Human Leadership. Heeft u de boek nog niet aangeschaft, dan kan dat ter plekke!

Investering

Dit is jouw kans om te investeren in jezelf! Anthonio zijn lezingen en trainingen worden vaak voor een select publiek gegeven. Vanuit onze visie op inspiratie, ontmoeting en duurzaamheid hanteren we een zeer toegankelijk training tarief van

Trainingskosten p.p is een eenmalige investering van €  395,-

 Als ondernemer en werknemer kun je met diverse regelingen investeren in jezelf en trainingskosten vergoed krijgen. Informeer dus bij je werkgever of als zelfstandige professional naar je mogelijkheden voor het volgen van een training en reserveer deze top training!  Nergens anders vind je goedkoper zo'n top leiderschapstraining volgen met deelname certificaat. Claim daarom direct je plaats op tijd! Er zijn beperkt aantal plaatsen. We garanderen 100% enthousiasme! Prijs is inclusief onbeperkt koffie, thee, water, broodjeslunch, versnaperingen en alle handouts!

Colourful Business groepsaanbieding
 Interesse om met een groep van meer dan acht personen deel te nemen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden voor een groepskorting via info@colourful-business.com 

Terms of registration
Colourful Business reserves the right to cancel or to reschedule the event, sessions, locations or times, or to arrange substitute speakers if deemed absolutely necessary due to unforeseen circumstances out of control Colourful Business. Should this occur, Colourful Business is not required to compensate travel or accommodation costs, loss of working time, or other damages. If, after registration, you are unable to attend, you may send a replacement participant. Colourful Business cannot refund your registration.

lees verder: https://gabrielanthonio.jouwweb.nl/


2564 Views - 14/02/2020 Last update
concerts
Utrecht University
29 Domplein, Utrecht, 3512 JE, UT, Netherlands

Event from
eventbrite.nl

Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event

Nearby hotels and apartments

3663 South Las Vegas Boulevard, Las Vegas, 89109, NV, US

Browse other venues in Las Vegas
Discover now


Discover more events in Las Vegas
Discover nowUtrecht University
29 Domplein, Utrecht, 3512 JE, UT, Netherlands

Event from
eventbrite.nl


Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event
  1. Las Vegas
  2. Colourful Business Academy
  3. HUMAN LEADERSCHIP...YOU! are the Leader!...Leiderschap met Impact!
 
 
 
 
Your changes have been saved.